Iveta Lutovská: "Česká Miss už může říkat ne!"

Iveta Lutovská: "Česká Miss už může říkat ne!"

Ačkoli se Iveta Lutovská (25) jako modelka živí již několik let, až po zvolení Českou Miss 2009 se stala středem pozornosti. Od jejího zvolení na začátku března až doteď již byla centrem několika mediálních kauz. V té nedávné to přitom bylo o prsa - a to doslova.

Nedávno vyšly na veřejnost snímky z přehlídky, na níž Lutovská ještě jako "ne-miss" předváděla i průsvitnou košilku, pod kterou se jí rýsovala prsa a bradavky.

"Jako řadová modelka jsem neměla šanci přijít na přehlídku a říct, tohle předvádět nebudu. To by mi poděkovali, že jsem přišla, poslali by mě domů a už by mi nikdy nezavolali," vysvětlila Lutovská Korzu situaci v zákulisí modelingu.

Po jejím prvenství v České Miss se ale ledacos změnilo. Iveta si už nejen může diktovat podmínky. Je také známo, že co se týče nahoty, jsou vítězky soutěží krásy drženy zkrátka přísnými smlouvami. "Nemám ve smlouvě přesně stanovené, co můžu ukázat a co ne. Ale od doby, co jsem Miss, už nepředvádím například spodní prádlo," usmívá se nejstarší vítězka v české historii.

Přestože už nepředvádí prádlo, na nedostatek práce si Lutovská nemůže stěžovat. Před pár dny se vrátila z Itálie, kde fotila kolekci letních šatů pro salon Moravec. Ačkoli se focení konalo na italských plážích, koupání v moři si blonďatá Jihočeška z Třeboně neužila. Jednak na to neměla ani minutu času - a navíc byla voda Jadranu v květnu ještě ledová.

Foto: V. Kastner

Doporučujeme

Články odjinud