Já a gay? Myslete si, co chcete, říká George Clooney

Já a gay? Myslete si, co chcete, říká George Clooney

Herec George Clooney (50) patří mezi vyhlášené hollywoodské lamače ženských srdcí současnosti. Teď se ale vynořily fámy o tom, že je ve skutečnosti gay!

"Idol žen, který po svém boku prostřídal už několik nádherných krásek, se podle nejnovějších klevet chová příliš důvěrně ke svým přátelům. Je aktivním bojovníkem za zrovnoprávnění manželství homosexuálních párů, což podněcuje pochybnosti o jeho sexuální orientaci," píše server tvnoviny.sk.

Leccos naznačil i další hollywodský krasavec Brad Pitt, který řekl: "Neožením se s Angelinou, dokud si George nebude moci legálně vzít svého partnera."

Clooney, úspěšný i jako režisér, producent a scenárista, ale zůstává nad věcí: "Jsem se svým osobním životem spokojený. Nikomu neubližuje, pokud si někdo myslí, že jsem gay. Možná, že až už budu dlouho po smrti, ještě pořád se najdou tací, kteří to o mně budou povídat. Ale mně je to jedno…"

Představitel Dannyho Oceana z legendární série Dannyho parťáci a desítek dalších rolí byl jednou ženatý - s herečkou Talií Balsam se rozvedl v roce 1993.

Jeho postelí prošly i další krásky - italská modelka Elisabetta Canalisová, její kolegyně z přehlídkových mol Lisa Snowdonová či hvězda reality show Sarah Larsonová. Teď je Clooneyho oficiální partnerkou známá zápasnice a modelka Stacy Keiblerová, která po jeho boku zazářila během víkendového předávání Oscarů.

Doporučujeme

Články odjinud