Jagger spěchá opět do chomoutu

Jagger spěchá opět do chomoutu

Předchozí zkušenosti mu nestačily. Lídr skupiny Rolling Stones Mick Jagger, alespoň podle internetového vydání listu San Francisco Chronicle, se chce v třiašedesáti letech potřetí ženit.

Naznačuje to prý skutečnost, že své přítelkyni, devětatřicetileté exmodelce L´Wren Scottové věnoval zásnubní prsten.

Zpěvákova milenka, jak si všimli reportéři, kteří ji sledovali během nákupů s herečkou Nicole Kidmanovou v centru metropole nad Temží, se při tom okázale pyšnila novým luxusním šperkem na ruce. „Důsledně dbala, aby všichni kolemjdoucí dobře viděli, že její prsteník zdobí prsten s obrovským diamantem, jaký se obyčejně věnuje k oficiálním zásnubám,“ konstatuje list. „Obě dámy dlouze vybíraly v nejrůznějších módních buticích oblečení a žertovaly spolu a Nicole vypadala potěšeně, že se nachází ve společnosti budoucí manželky Micka Jaggera,“ spekuluje londýnský deník Daily Express.

Pokud se pověsti ukážou pravdivé, půjde o Mickovu třetí svatbu. Hudebník, který se chlubí, že měl intimní styk s více než 2000 ženami a o němž jeho druhá choť Jerry Hallová prohlásila, že „rozhodně není typ pro manželství“, je sedminásobným otcem a dvojnásobným dědečkem. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud