Kožené a koženkové bundičky a křiváky jsou hitem už několikátou sezónu  Reserved 899 Kč Archiv firem

Kožené a koženkové bundičky a křiváky jsou hitem už několikátou sezónu

Reserved 899 Kč Archiv firem

Letos byste v šatníku měla mít kostkovaný blejzr   Zara 2199 Kč Archiv firem
Na podzim se hodí i trenčkot  Freshlabels.cz 1400 Kč Archiv firem
Nezapomeňte si pořídit oversized svetr  Zara 899 Kč Archiv firem
V midi šatech vám bude teplo  Mango 1599 Kč Archiv firem
41
Fotogalerie

Jak být celý podzim in: Stačí vám pouhých 7 kousků oblečení!

Máte pocit, že se na vás ze všech stran valí spousta podzimních módních tipů, které vaše peněženka není schopná zvládnout? Nenechte se zastrašit, podzim se dá hravě zvládnout pouze se šesti módními kousky, abyste vypadala trendy!

Chladné a vlezlé počasí udeřilo ze dne na den, a tak jistě uvítáte, že džínovou bundu, která moc nezahřeje, můžete klidně vrátit do šatníku. Více užijete klasickou koženou nebo koženkovou bundičku, která přece jen tak snadno neprofoukne a v kurzu je už několikátým rokem.

Letos by navíc ve vaší skříni neměl chybět také blejzr, pokud možno v kostkovaném provedení, případně v barvách podzimu, kterými jsou cihlová, khaki, žlutá, vínová nebo oranžová. Do podzimních plískanic se vám bude hodit i trenčkot, který jistě užijete i na jaře příštího roku.

Jestli se vám trenčkot zdá přiliš slabý, můžete pod něj navrstvit svetr. Letos frčí oversized jednobarevné svetry, případně se zvířecími potisky nebo s velkými obrázky postaviček z dětských seriálů.

Nezapomeňte také alespoň na jedny šaty! Na podzim nejvíce užijete takzvané midi šaty, které vás zahřejí. Opět volte buď zvířecí vzory, nebo kostku, chybu neuděláte ani s květovanou látkou nebo s jednobarevnými úzkými šaty s dlouhým rukávem a rolákem.

Už v loňském roce se v obchodech začaly objevovat kousky z manšestru, ne každý si na něj ale troufl. Pokud jste loni váhala, letos do toho jděte! Nosí se manšestrová saka, bundy, kalhoty i sukně a kousky můžete libovolně kombinovat.

A co boty? Do módy se vrací kovbojské kozačky, úzké špičky či zkosené podpatky, pořád in je i kombinace jakéhokoliv outfitu s teniskami. Chcete-li ale opravdu univerzální obuv, kterou si můžete vzít k čemukoliv a kamkoliv, vyberte si boty chelsea. Ať už je zvolíte v černém nebo hnědém provedení, máte záruku, že z módy jen tak nevyjdou.

Doporučujeme

Články odjinud