Jak držíte svůj mobil? Víte, že to o vás prozradí, jakou máte povahu?

Jak držíte svůj mobil? Víte, že to o vás prozradí, jakou máte povahu?

Držíte mobil oběma rukama, nebo vše zvládnete v podstatě jen jednou? Kolika prsty píšete? Způsob, jakým pracujete se svým mobilem, řekne o vaší osobnosti více, než byste byla ochotná připustit.

Jste multifunkční?

Jak dáváte nohu přes nohu? Jak dlouhé máte prsty u rukou – dnes existují studie na všechny možné myslitelné aspekty našeho chování a tělesných proporcí. Proto je jasné, že je na světě i analýza způsobu, kterým držíte mobil. Tak jak jste na tom vy a vaši blízcí? Zvládáte ho držet jen jednou rukou, to znamená, že se dokážete soustředit na více věcí najednou, nebo naopak potřebujete k jeho obsluze obě své horní končetiny?

Pokračování 2 / 5

Mobil držíte v jedné ruce a ovládáte ho pomocí jednoho palce

První obrázek

Klobouk dolů, vy vše zvládáte jen jednou rukou – ta druhá je pořád volná na další činnosti. Znamená to, že stíháte více věcí najednou. Někdy ovšem vypustíte z úst něco, čím zraníte druhé lidi, aniž to máte v úmyslu. Prostě pořád máte tendenci řešit více věcí najednou a zkrátka něco nestihnete domyslet.

Vy se tím ovšem zbytečně nestresujete a jako extrovert si dokážete druhé lidi zase udobřit. Jste ráda středem pozornosti, ráda o sobě mluvíte, ale dokážete na druhou stranu vyslechnout druhé. Máte tah na branku, jste velmi výkonná a cílevědomá.

Vztahy

Pokud se do někoho zamilujete, dáte do toho celé své srdce. Ovšem když vás druhý zraní, je pro vás těžké zase mu začít věřit.

Pokračování 3 / 5

Mobil držíte v obou rukách a ovládáte ho jedním palcem

Druhý obrázek

Mobil do značné míry skrýváte v dlaních stejně jako svou osobnost. Na druhé lidi působíte tajemně, a dokud vás lépe nepoznají, neví, co si o vás mají myslet. Jste spíše introvert, se svými pocity se otevíráte jen svému nejbližšímu okolí. Do blízkých vztahů ale jdete naplno, jste ráda, když máte po svém boku někoho, kdo vás ochrání a dá vám pocit bezpečí. Přesto ale milujete dobrodružství a ráda podnikáte nové věci, někdy nedokážete ovládat svou netrpělivost, když věci neběží podle vašich představ.

Vztahy

Dlouho vám trvá, než se dokážete i v intimním vztahu opravdu otevřít, což vám zpočátku může komplikovat život. Váš partner se lehce začne domnívat, že ho nemilujete. Ale vy jen potřebujete čas, abyste dokázala mluvit o tom, co cítíte.

Pokračování 4 / 5

Mobil držíte v obou rukách a ovládáte ho oběma palci

Třetí obrázek

Sama sebe podceňujete. Často si myslíte, že něco nedokážete. Plyne to ovšem z toho, že máte sama na sebe velké nároky. Myslíte si, že musíte být pořád dokonalá. Protože si nasazujete laťku takto vysoko, už dopředu se bojíte, že váš výkon nebude perfektní. Je to škoda, protože jste ve skutečnosti velmi schopná a i okolí vás považuje za spolehlivého člověka a důvěřuje vám. Přitom jste zodpovědná, talentovaná a velmi šikovná. Tak si to konečně uvědomte a užijte si radost, když se vám zase něco podaří.

Vztahy

Když nějaký vztah skončí, je pro vás těžké dostat druhého člověka ze srdce. Je to i tím, že se bojíte samoty, proto se mnohdy tváříte, že je vše v pořádku i ve vztahu, který vám úplně nevyhovuje.

Pokračování 5 / 5

Mobil držíte v jedné ruce a ovládáte ho pomocí ukazováčku druhé ruky

Je pro vás velmi důležité, aby vás ostatní měli rádi. Proto jste obětavá a mnohdy upřednostňujete potřeby druhých lidí před svými vlastními. I když se vaše pohoda odvíjí od vztahů s druhými lidmi, máte ráda svůj klid a dokážete být sama. Nejste ráda středem dění, nejraději trávíte čas s pár dobrými přáteli. Jste přemýšlivý typ a máte realistický pohled na život, nestavíte si žádné vzdušné zámky. Milujete krásu a umění.

Vztahy

Jste velmi citlivá, a proto se lehce stane, že vás druhý zraní, i když to vůbec neměl v úmyslu. Máte pro druhé pochopení, dávejte si pozor, aby toho muži nezneužívali. Máte tendenci se o ně starat a zachraňovat je. Pozor na to.

Doporučujeme

Články odjinud