Jak gruntovat s opravdovou vášní: nový typ vibrátoru

Jak gruntovat s opravdovou vášní: nový typ vibrátoru

Nový vynález umožňuje věnovat se úklidu s rozkoší - a to doslova. Klíčem k potěšení je malá trubkovitá násadka, která se připevní na konec vysavače. Výrobci této nové erotické pomůcky v jemně fialové barvě tvrdí, že ženy, které jejich výrobek vhodně umístní poblíž privátních partií, mohou bezdotykově dosáhnout orgasmu za pouhých deset vteřin!

Násada na vysavač pojmenovaná Vortex Vibrations funguje tak, že soustředí proud vzduchu do jednoho místa a zároveň vytváří rychlé jemné vibrace.

Autorka vynálezu Joanne Drysdaleová (49) slibuje, že je tímto způsobem možné dosáhnout několikanásobných orgasmů trvajících až minutu - a to vše, aniž by se přístroj dotýkal těla.

Joanne napadlo využít vysavač novým způsobem jednou při sobotním úklidu, když si všimla kousku gumy, který se ve vysavači zachytil a jemně vibroval. Když se snažila ho odstranit, cítila, jak jí vzduch jemně hladí prsty.

Její myšlenka se ujala a je teď na internetu k mání za pouhých 1440 korun. Joanne, která žije v americkém státě Utah, neměla po rozvodu sexuálního partnera celých 15 let. "Samozřejmě mi sex chyběl a chtěla jsem s tím něco udělat.

A pak jsem si všimla té gumičky vibrující na konci vysavače a za několik hodin jsem měla prototyp hotový. Když jsem ho vyzkoušela poprvé, měla jsem orgasmus po deseti vteřinách. Tehdy jsem si uvědomila, že by můj nápad mohl potěšit spoustu žen," říká skromně Joanne.

Video zde: http://www.youtube.com/v/K94_MvXlaSQ">http://www.youtube.com/v/K94_MvXlaSQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

http://www.youtube.com/watch?v=K94_MvXlaSQ více na: http://www.vortexvibrations.com

Doporučujeme

Články odjinud