Jak hubnou TOPmodelky

3 komentáře

farah.farah
10. srpna • 14:26

mám kamarádku co je vysoká a velice štíhlá a nemusí pro to nic dělat. Jídlo si nijak nehlídá, sportuje pro zábavu občas, nic mimořádného. Byla jsem s ní na dovolené a ano jí o něco méně než já, ale jí stejné prasárny jako já, miluje sušenky a jesenku například. Myslím že u ní je ta přirozená štíhlost dílem dobrých genů které jí nadělily rychlý metabolizmus a dílem tím, že nemá potřebu se přejídat třeba kvůli emocím a pod. Prostě jí skutečně jen kvůli hladu, což bohužel vždy není můj případ.
Tak že za mne závěr s dobrými geny může být člověk štíhlá aniž by musel řešit co a kdy jí. Ti ostatní to holt řešit musí a nebo se vykašlou na perfektní tajli. :D

kiburi
8. srpna • 20:58

asi to opravdu není zadarmo.Takovou kliku má zřejmě jen málokdo. Ti celoživotně hubení jsou ale pak často po šedesátce dost vráskatý.
Pokud to někoho živí a je na takovej denní režim zvyklej, ani mu to jako odříkání nepřijde. To jen pro líný a žravý a nedisciplinovaný je to výmluva, že vypadaj, jak vypadaj.

šiška
8. srpna • 15:10

Jak hubnou, no to je mi informace! Přeci tak, že nežerou i když to vehementně tají a zapírají! Jen by mě zajímalo co mají ze života. Jasně že přežírání je nezdravé a pak je z člověka koule, ale to co dělají oni, že jsou o 1 mrkvi a jablku to by mě žádná sláva za to nestála. Ale každého věc jak se týrá,že.

Doporučujeme

Články odjinud