Jak mít krásná ňadra pomocí přírody? Zkuste rady bylinkářky

Jak mít krásná ňadra pomocí přírody? Zkuste rady bylinkářky

Ňadra jsou reprezentující částí ženského těla. Nezáleží vůbec na tom, jestli nás příroda obdařila kypře zaoblenými prsy či jejich jemnějšími tvary. Důležité je, aby zůstaly zdravé.

Zdravá prsa díky bylinkám

Užívání bylinek má blahodárné účinky na zdraví i krásu poprsí. Léčivky můžeme užívat ve formě čajů či tinktury.

Čajík na regeneraci prsou

Potřebujeme: 1 lžičku květu lípy, 1 lžičku květu bezu, 1 lžičku natě třezalky, 1 lžičku řepíku, 1 lžičku damiány, 3 dl vroucí vody

Postup: Léčivky smícháme dohromady, vzniklou směs zalijeme vroucí vodou a vše necháme 15 minut louhovat. Poté přecedíme a popíjíme po douškách. Tato ozdravná kúra by měla trvat 6 týdnů.

Regenerační prsní tinktura

Potřebujeme: 1 lžičku kořene hořce žlutého, 1 lžičku třezalky, 1 lžičku řebříčku, 1 lžičku měsíčku lékařského, 1 lžičku šalvěje, 3 dl 60% lihu

Postup: Bylinky smícháme dohromady a zalijeme je lihem. Vše necháme 14 dní na teplém místě louhovat. Nesmíme zapomenout 2 x denně protřepávat (aby se uvolnily léčivé látky). Po uplynutí této doby přecedíme, nalijeme do tmavé sklenice a po dobu 6 týdnů užíváme 3 x denně 20 kapek.

Bylinky na zpevnění prsou

Staré recepty z Orientu doporučují mladým ženám sníst 3 x denně půl čajové lžičky mletého semene pískavice řecké sena. Pískavice totiž dodává prsou pružnost a zároveň působí i jako mírné afrodiziakum.

Prsům svědčí zinek a nenasycené mastné kyseliny

Největší přírodní zdroje zinku a nenasycených mastných kyselin omega 3 a omega 9 jsou dýňová a lněná semena. Lisují se z nich vysoce kvalitní oleje, které by v našem jídelníčku rozhodně neměly chybět.

Doporučené dávkování:

1 x denně 1 lžičku od každého

Prsa potřebují hýčkat…

Přírodní peeling

Na prokrvení prsou je výborný solný peeling. Připravíme si ho tak, že hrst mořské soli namočíme na 2 sekundy do teplé vody, ona se trošku zjemní a následně s ní jemnými krouživými pohyby masírujeme oblast prsou. Vyhýbáme se jen bradavkám. Sůl nám pomůže odstranit odumřelé buňky a pleť po ní zůstane pevná a nádherně hebká.

Mořské řasy dávají prsům vitalitu

Potřebujeme: 6 lžic na prášek nadrcených mořských řas (nori, kombu, wakame...), teplou vodu, potravinovou fólii

Postup: Řasy si rozdrtíme na prášek, který pak smícháme s teplou vodou, až nám vznikne hustá hmota. Tu pak naneseme na prsa a dekolt, obalíme je potravinovou fólií, lehneme si pod teplou deku a 40 minut relaxujeme. Potom opláchneme a pokožku namažeme mandlovým olejem. Aktivní látky z mořských rostlin se dostanou do pokožky a dodají jí stopové prvky, minerální soli a vitamíny.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Vodoléčba zpevňuje poprsí

O kvalitní prokrvení a zpevnění poprsí se postará pravidelná střídavá sprcha. Začneme s teplou vodou. Proudem této vody kroužíme celkem 10x kolem každého prsu. Potom vše opakujeme i se studenou vodou. Tuto proceduru provádíme pravidelně 1 x denně. Pro zintenzivnění účinku si můžeme před sprchou prsa namasírovat jemným kartáčkem. Vyhýbáme se jen bradavkám.

Křišťál zpevňuje oblast podbříška i prsa

Vyzkoušejme si tantrické cvičení na posílení energie prsou. Tuto jednoduchou variantu můžeme cvičit samy doma.

Jak na to? Sedneme si na zem do tureckého sedu tak, aby páteř byla vzpřímená. Nohy složíme tak, aby se pata jednoho chodidla dotýkala poštěváčku. Do vagíny si vložíme vyčištěný křišťál o velikosti vlašského ořechu (můžeme použít i růženín). Pravidelně dýcháme a přitom stahujeme vaginální a řitní svěrač – 3 x za sebou. Dlaně si třeme o sebe, prohříváme je a potom do rukou soustředíme svoji pozornost i dech. Pak přiložíme dlaně na prsa a pravidelně dýcháme. Svá prsa jemně masírujeme krouživými pohyby směrem ven – 10 x (levou rukou proti směru hodinových ručiček a pravou po směru hodinových ručiček). Vyhýbáme se přitom bradavkám. Stále rytmicky dýcháme a přitom v rytmu stahujeme i svoji vagínu.

Následně jemně masírujeme svá prsa krouživými pohyby opačným směrem – 10 x a opět rytmicky dýcháme a stahujeme vagínu. Poté si chytíme prsa zespodu a tlačíme je pomoci tlaku ramen a paží směrem dovnitř a vzhůru. Vagína se přitom rytmicky stahuje a poté opět uvolňuje. Následně si chytíme prsa z boku a tlačíme je pomoci tlaku ramen a paží směrem dovnitř k sobě. Vagína se stále rytmicky stahuje a poté uvolňuje. Nakonec jemně uchopíme bradavky a vytahujeme je směrem dopředu a vzhůru, vagina se opět rytmicky stahuje a povoluje. Pak si lehneme, přikryjeme se a půl hodiny relaxujeme. Nakonec kámen z pochvy vytáhneme a vyčistíme.

Čištění kamenů

Kamínky potřebují pravidelnou očistu, tu můžeme provést několika způsoby:

  1. Kameny až po okraj zasypeme solí a necháme 12 hodin odpočívat. Po uplynutí této doby vyjmeme, otřeme a můžeme zase používat. Sůl už dále nepoužíváme, vysypeme ji do odpadu.
  2. Kamínky necháme po dobu 2 hodin prosvítit na přímém slunci.
  3. Kameny můžeme rovněž očistit pod tekoucí vodou například v síťovaném pytlíku v potůčku.

Potíže s prsy z pohledu alternativní psychoterapie

Zdravotní problémy s prsy symbolizují stále stejný příběh… Ústřední roli v něm hraje trpící žena, která nežije naplno manželský ani sexuální život. V některých případech je to i nenaplněné nebo nepříliš šťastné mateřství. Takže zkráceně řečeno vztah ženy ke svému ženství a mateřství.

Doporučujeme

Články odjinud