Jak muži mění, až vymění 2.

Jak muži mění, až vymění 2.

Pan Votava měnil až vyměnil. Jeden dům za druhým. Dopadl tak, že teď v tom největším sedí sám. To ale pan Boubela, to je jiný kafe! Ten neměnil majetek movitý ani nemovitý, ten měnil ženy.

To víte, pan Boubela je při těle, tak svému jménu ostudu rozhodně nedělá. No jasně, že s tou figurou je trochu dýchavičnej, má vysoký tlak, cholesterol, je po infarktu a celkově má zchátralý tělo. On pan Boubela není také už žádný mladíček a už ani krasavec, jenže jakoby to nevěděl.

Před lety, jak sám říká - je to tak dávno, že to patří spíš do kroniky než do jeho životopisu, se oženil s lékařkou Magdalenou. Byla to krasava. On tehdy byl i pan Boubela docela fešák a navíc se honosil titulem JUDr. Roky spolu žili, děti neměli, ale dařilo se jim dobře. Obzvlášť panu Boubelovi, neboť Magdalena se o něj starala jako o dítě, které jí nebylo dopřáno. Doma bylo vypráno a uklizeno, nikdy to nedělala když byl doma, takže si zřejmě myslel, že je to stav setrvalý. Byla pořád samý úsměv a měla pochopení pro všechno, co dělal. No jo, ale pan Boubela, jak mu roky přibývaly, dle svého názoru mužněl a krásněl, zatímco Magdaleně přibývaly roky a vrásky. Téměř všichni kamarádi vyměnili manželky za mladší model, po boku se jim vznášely mladé holčičky, jen vedle pana Boubely byla sice pohledná a sympatická, ale přeci jen už starší Magdalena.

I usoudil, že je nutno stav věci změnit a vyměnil svou ženu rovněž za mladší model. No, mladší model, on to byl spíš prototyp. Holčičce bylo pětadvacet, chtěla se bavit a žít a užívat a tak se pan Boubela natřásal na diskotékách, trávil večery po barech a ráno chvátel do ordinace svého kamaráda lékaře, aby mu přidal léky na tlak a nakonec i na potenci. Zvládal to s vyplazeným jazykem, ale když ono to kotě se v postýlce dokázalo proměnit v pytel blech a to bylo tak vzrušující! Co na tom, že ordinaci navštěvoval více, než dřív. Bylo to s ní super. Ale jen do chvíle, kdy jí prolustroval mobil a našel tam zprávu: „Jen co pupkáč odpadne dorazím na diskošku a pak strávíme Ivošku vášnivou noc. To budeš koukat!“ Ani závodní formule by neopustila jeho byt tak rychle, jako tahle dívčina.

Bylo nutno pořídit další. Téhle bylo šestadvacet a vypadla z šuplíčku nymfomanek, které fungují na kombinaci korunek a titulu před i za jménem. Zkrátka měla úroveň. Z pana Boubely na lůžku stříkal pot a z očí bývalo vidět jen bělmo, což ale vzhledem k příšeří v pokoji jeho partnerku neznepokojovalo. Příšeří nevyžadoval on, ale ona. Kdo by se divil? V zájmu zachování nejen zdraví, ale přímo života, po druhém záchvatu srdeční slabosti dal kotěti II. vale. Léčil se měsíc, než se poohlédl po něčem, co ho v pelíšku zahřeje.

Po jeho boku se začala objevoval osmadvacetiletá Taťána. Co má dělat, když je pro ty mladé dámy tolik přitažlivý? V posteli je asi ďábel, všechny ho chtějí! A tahle byla opravdu hadí žena! To s Magdalenou nikdy nezažil! Aby si dala nohy za hlavu a po něm chtěla totéž! Jenže dívčina zatoužilo po drahém voze. A že prý jestli nebude vůz, nebude hadí žena. To bylo na pana Boubelu moc. Taťána si to podepsala a naposledy překročila práh jeho bytu. Směrem ven.

A hup do postýlky s Janičkou, ty potvoro Taťáno! S Janičkou oslavil její třiadvacáté narozeniny. A bylo to tu zas. Diskotéka, bar, vinárna, koncerty světových hvězd a potom popíjení do rána. A ejhle – ono to tělo nějak nefunguje! A část podstatná pro pobyt v pelíšku s Janičkou už vůbec ne! Někdo zobe oříšky, pan Boubela zobal povzbuzující léky. Co zobal, on je konzumoval po hrstech! Jejda, ta Janička je ale liška podšitá! Tohle, no tohle, no auvíííí! No to je jízda!!!!!!!!!!!!!!

Když se probudil, nestačil se divit. To prostředí mu sice bylo povědomé, ale co ty hadičky, ta pípátka a hejblátka na jeho těle? A ta tvář nad ním - ano, to je Magdalena! V lékařském plášti! Ke se tu vzala?

Když se vrátil domů, neměl na holčičky ani pomyšlení. Chodíval na kardiologii na kontrolu k Magdaleně a pak sedával nad alby z dovolených, které trávili spolu. No a jestli neumřel, tak tam možná sedí dodnes. Jo jo, holčičky, kdo chce kam... Co vy na to?

Vaše Eni

ČTĚTE TAKÉ:
Království za kabelku


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud