Jak na jeho bývalou?

28 komentářů

Dani21
8. října • 12:13

Ahoj, soutěžím na tomhle webu o kupóny do restaurací, ohodnoťte mi prosím, prosím můj příspěvek rande na téma – zmrzlina!:D Není tam moc lidí, takže je velká šance, že vyhraju! Stačí na webu http://nejlepsirande.cz/ kliknout na téma zmrzlina :)

Nena
15. října • 12:34

Milá Carol, jestli máš ty kluky opravdu ráda, tak holt napni síly, přestaň se válet v posteli s jejich tátou a mazej na brigádu, abys vydělala na větší byt. Jsi neskutečně sobecká až hloupá - bývalá je hysterka, ona je nejhorší - dokážeš si vůbec ředstavit, co ta ženská možná prožívá? myslíš, že jsi lepší? Ale neboj, taky s tím "dobrákem" něco zažiješ, třeba to samé - zabouchne se do jiné... Stejně vyčpůrané, jako jsi Ty. Tyhle nové partnerky těch rozvedených otců jsou na jedno brdo. mylně se považují za nejlepší, přitom bývají příčinou rozvodu ony. Dej té rodině pokoj a radši se na sebe pořádně podívej do zrcadla.

axell
15. srpna • 21:41

sladkov: :267:prima blog, jen obráZky piš se Z

Hilda
6. července • 1:18

pajda: No třeba se jenom bránila proti ženský co jí rozbila manželství! Asi byla hnusná ale nedivím se jí, na jejím místě bych ti rovnou zakroutila krkem a nemusela bych tě pomlouvat. Dostalas, co ti patřilo, nemyslíš?

lalakA
20. dubna • 10:20

občas jsem já ta nepříčetná bývalá :47: ale držím se jak jen to jde .... ale vlastně já za to ani nemůžu.. můj bývalý se se mnou rozešel kvůli holce, se kterou teď je, ale pořád mi dává najevo jako by o mě stál. stále mi dřív psal, že mám šanci, že jsem jedinečná a že se se mnou chce bavit dál a chodit mi naproti do práce a kde si co si... několikrát jsem se s ním po rozchodu vyspala (takže vlastně podvedl tu jeho současnou) a on mi řekl, že to ani jako nevěru nebere.. tak jsem se zhrozila že bůhví co dělal mě :74:... takže jsem občas já nepříjemná bývalka, protože jakmile mi začne psát a otravovat mě, tak začnu řešit nás dva a jsem k zbláznění.. ale držím se :623:

sladkov
26. října • 16:45

Ahoj mam stranky kdo chce,ať se podivá. www.mari.estranky.cz

axell
17. října • 18:59

MichalaD.: a proč jsi se s ním rozešla??:288:

MichalaD.
9. října • 21:08

Ahoj holky.Já sem se před dvěma týdny rozešla s jedním bezva chlapem.Chodila jsem s ním přes půl roku a on měl předemnou jednu namachrovanou holku.Teď už ji nemá rád ale já se bojím, aby s ním nezačala chodit ona.Já sem udělala děsnou pitomost a moooc toho lituju...chtěla bych ho zpátky...prosím poraďte mi...jsem zoufalá.

zastavka
9. září • 14:58

holky co byste rekli na to kdyz ma muj pritel na svem profilu na internetu fotku se svoji byvalou a u ni napsano ja a zlato.....je to opravdu tak jasne??prosim poradte mi jak mu to mam rict ze o tom vim

zastavka
9. září • 14:53

akraj: ahojky,asi bych mu neverila...ale to musis vedet ty jestli je moznost ze ma porad o ni zajem..predstav si jak by se zachoval on ve tvoji situaci...

Eileen
23. srpna • 19:05

akraj: Ani ne, já tohle to zažít tak by se mě člověk krve nedořezal...Udělala bych mu naschvál, šla bych někam s bývalým a obhajovala bych se stejně jako on "jsme kamarádi".Máme přece stejné práva ne?Časem by mu to určitě vadilo a když by dělal scény asi bych si nad tím ulevila..A kdyby to chtěl ukončit tak ať si jde....

axell
14. srpna • 14:03

ahojík lidičky, co si myslíte, když po pár měsících nádherného chození s přítelem najdu ho, jak u něj bývalá kamarádka strávila víkend a normálně tam uklízela?když jsem přišla náhodou k němu v době, kdy mi říkal, že má návštěvu na práci(stavěl střechu na chatě)a tohle viděla,zbořil se mi svět.on nás normálně představil jménem, ale víc nic.odešla jsem po chvíli nezávazného povídání domů....večer se u nás objevil a nechápal, co mi je??? vždyť on ví, že s ní nic neměl,je to už jen jen kamarádka,nabídla pomoc a on ji prý jen přijal,nic víc nic míň...!
co si myslíte vy? prosím o vaše názory,dík! jsem přecitlivělá:8:

Jajinka.J
19. července • 12:09

U nás je to podobné. Takový ženský by poslala do vesmíru. Jenom hysterčijou, nadávajou a všechno musí být podle nich. Chudáci jsou samozřejmě děcka, kteří jsou od svých matek většinou naočkovaní. Pak je každá snaha marná.

dakokoko
27. května • 23:26

pajda: Klobouk dolů, co jsi zvládla. Když to čtu, neumím si sama sebe představit, a to jsem už ženská v letech s nějakejma zkušenostma.

jojo2
28. února • 17:51

jjanie: Z takové bych si nic nedělala a kdo zná jí a vás,tak musí vědět kde je pravda :301:

Herulinka
18. února • 19:32

jjanie: Takový bych taky střílela, to nejsou matky, když nemají rády své děti :72:

jjanie
14. února • 10:52

Tak jsem se nejdřív rozepsala o tom, jakou mrchu musím zkousnout já.... Ale nakonec jsem to smázla...je to hnus to jenom číst....není horší matky, která dítě nechce a přitom ho používá jako zbraň.... U nás je střídavá péče, protože matinka o toho kluka nestojí a klidně to řekne i před ním! A stejně nás dokáže po městě rozmést na kopytech...

Herulinka
6. ledna • 18:43

pajda: No tak to je teda síla. Člověk by nevěřil, co všechno se mezi lidmi může dít. Jsi statečná, že ses z toho vyhrabala a určitě už je dobře. :4:

zuzana.d
4. ledna • 14:45

Nejlevnější GARNYZE WWW.levnegarnyze.cz
široký výběr
rychlé vyřízení objednávky
hlavně nejlepší ceny v ČR
POZOR!! Nyní 10% SLEVA na vše!!

pajda
2. ledna • 20:52

ahoj,ja bych radila,promluvit co citim a hlavne co chci taky ja,nejakou podminku a vyckat a kdyz to nepujde tak jak jsem si predstavovala ukoncit to.ja resila neco podobneho pred 17 lety a cekalo me peklo.muj pritel se rozvedl,manzelka ho nechtela,podvadela,nic neudelala a pelesila se i doma kdyz prisel z prace.hrozna neda se to popsat,zaceli jsme spolu zit v 1+1,jeho byvalka se okamzite provdala.ale pak jsem koukala a nikdy by me nenapadlo jak hrozna doopravdy je,zacala chodit po kamaradkach a pomlouvat me,nehorazne bludy,pak po sousedech a zaverem si vyhledala me pribuzenstvo a rodice a pustila ty svoje scenky na ne a hlavne hrala na city a na velkou chudinku.jejich 2 leta dcera me jinak nerekla nez-k...o,svine,p..o atd.pak vyhledala kartarku a jistou pani co ji radila s cernou magii,to jsem doma nachazela veci a lamala si hlavu kde se to u nas vzalo a co to je.jasne ze pritele vyzdimala kazdy mesic z penez,dcera stale neco potrebovala,doma opravit,sehnat atd(to vlastne mela doma noveho manzela)pak zacela chodit na navstevu za pritelem i tajne kdyz jsem byla v praci a jak se chce vratit a bla ble.vydrzela jsem to dva roky,na malem meste me uplne znicila pomluvama,rodice a pribuzenstvo me skoro zavrhlo a me dosla trpelivost.nasledovali hadky a konec.ona se okamzite rozvedla a zas vdala za jiz byvaleho meho pritele.ja se vdala take za rok a pul a odstehovala.jeste dnes se oklepu hruzou co jsem zazivala a jak jsem byla vlastne i ponizovana,co dokaze byvala manzelka a to jsem si myslela jak moc ho miluji a jake to bude krasne.omyl!tak tobe i vsem ostatnim preji vice stesti,nebo jineho partnera.

jojo2
14. září • 12:39

To vyhrožování,že vám kluky nedá bych nebrala vážně.Taky mám tři děti a co bych dala za to,kdyby si bývalý aspon někdy své dvě děti vzal.A bránit ve styku taky nemá právo.Takže je jen na tvém muži aby si udělal pořádek.

Merida
1. srpna • 20:27

Drahá Carol,tak hrozně moc ráda bych Ti poradila a věř že Tě na 100pro chápu!!!Mám podobný problém,jsem s přítelem 3 roky,začala jsem s ním chodit s faktem,že se nikdy nerozvede,později k tomu došlo,vydržela jsem rozchod,zklamání přítele že ztratil rodinu,prostě jsem byla oporou do ničeho se nepletla.Je půl roku rozvedený,nežijeme spolu,kousek od sebe on i já u rodičů,kousek od jeho bývalé,dvou dětí 5 a 9 let!Děti mají dohodou,takže pokud může bere si je,ale já se s nimi už od začátku nesmím vídat(ráda bych),ale ona si to od začátku nepřeje.A dál!Přesně to co uvádíš Ty,kdykoli ona něco potřebuje neřekne ne!!!Chápu především to dělá pro děti,je na ně fixovaný!Začalo to vyhrožováním,že pokud je bude brát za mnou,tak je neuvidí,tak je to tak,že pokud má děti jsem já mimo!!!Mohl by si dělat co chce,ale mám pocit,ža má taktéž strach.Rozvod byl jeho vina,přišla na náš vztah,takže on cítí,že nemá proč ji kdykoli vyhovět protože ona mu neublížila.Občas má stavy,že se musíme rozejít,protože mi tím,že je se mnou ubližuje a že už nechce nikdy děti protože už jednu rodinu má a když bude mít jinou nebude mít čas na svoji a já že mu budu jednou vyčítat,že s námi není a s nimi ano atd.....!!!Můj názor je,že v téhle situaci musíme být mi ty které nebudeme do ničeho mluvit a budeme se snažit je podpořit,pokud o to mají zájem!Oni se nezmnění!Naše naděje je,že ta daná bývalá si najde někoho kdo ji dá všechno co jí do teď dával náš přítel,pak už je nebudou potřebovat!Ale taky musíme počítat s tím,že dokud můžou budou toho dobráctví našich chlapů zneužívat,proč by to taky nedělali!!!Nevím zda jsem Ti pomohla,protože sama bych to potřebovala.......,hodně štěstí!!!

Petrapavlik
12. července • 11:29

:478: :256: :114: :115:

EVA
13. dubna • 13:35

Taky tomu tak někdy není, že děcka vyrostou a vše se změní. Můj přítel má 2 dcery jedné je 18 a druhé 24 a tatu neznají a jen mu sprostě nadávají.Píšou na soudy a neustále škodí a přitom se rozvedla jejich matka, která měla přítele a ty dcery to věděly. Na jedné straně je dobře, že se nestýkáme protože si myslím, že by mezi námi dělaly rozbroje, tak jak je znám.Je jasné, že žena, která takhle škodí je se svým životem nespokojená a ví že udělala chybu,ale zlost si musí vylévat na někom jiném. Nešťastny člověk je zlý a u žen to platí dvojnásobně.

Karty_Liberec
20. listopadu • 21:04

Myslím, že bez právníka, který si jasně a logicky promluví s Vaším přítelem... se budete všichni jen zbytečně trápit.

LUMAMBA
18. listopadu • 19:35

HOLKY KOUKNĚTE NA http://www.nioneta.cz SPOUSTA SOUTĚŽÍ, KRÁSNÝCH ČLÁNKŮ A DISKUSÍ !!

eifelovka
25. října • 15:10

Milá Carol,
to je opravdu hodně těžký oříšek.Jsem sice v situaci,kdy já se musím bývalého doprošovat,aby mi půjčil dceru(je asi podobné povahy,jako Tvoje předchůdkyně),ale co ti poradit?Jen asi pevné nervy.Protože to,že se celá rodina bojí jedné ženské,si musí vyřešit bohužel jen oni sami-zda se vzepřou a s danou situací něco udělají,nebo se o ní nechají dál uzurpovat.Chápu,že jestli je dotyčná výřečná a Tvůj přítel dobrák,udělá ona na soudce lepší dojem(=lepší herečka).Je to těžká patová situace.Ale myslím si,že toto musí řešit on a jeho rodiče,Ty mu pomůžeš nejvíc,když mu dáš najevo,že za ním 100% stojíš.Ale to už děláš,tak v tom pokračuj.
Hodně štěstí!
Jana

kasio.pea
2. září • 6:48

Přemýšlela jsem, že bych přidala trochu ze svého života, ale neudělám to. Chtěla jsi poradit Carol a i když nejsem psycholožka, napíšu Ti svůj názor. Vše co se děje v našem životě má svůj důvod, nic se neděje bezdůvodně. To, že přítel a jeho rodiče jsou "slabí" vůči bývalce je jenom strach z toho,že by pak kluky vůbec neviděli. Tady platí silnější a jedovatější vyhrává, ale jak dlouho???Kluci dorostou do věku kdy řeknou své mamince co kdy jim vadilo,vztah mezi nimi a jí nebude dobrý, ona si to u kluků kazí, pokud už ten starší prosí tátu a dědu s babičkou o pomoc a přestěhování není to dobré. V této situaci pomůže snad jen vzít si kluky stranou a promluvit si s nima v klidu o situaci, o podmínkách bydlení a pokud ani to nepomůže pak požádat o radu někoho kdo tomu rozumí, psycholog....hodně štěstí

Doporučujeme

Články odjinud