Jak načerpat energii ?

kar202
7. června • 11:16

Určitě souhlasím s tím, co je v článku popsáno, doplnil bych však, že za únavou mnohdy (teměř vždy) musíme hledat znečištění celého organizmu toxiny a rozvojem nežádourích mikroorganizmu především v našem trávicím traktu. Tyto se rozvinou jen pokud postrádáme ty užitečné. Výzkumy je opakovaně zjišťováno, že nesprávnou zkladbou střevní mikroflóry trpí až devadesát procent lidí. Dovolím si zde krátkou přednášku:Candida je kvasinka, která je běžnou součástí naši střevní mikroflóry. Za normálních okolností je zastoupena asi patnácti procenty z celkového množství této mikroflóry. U lidí, kteří mají problém s osazením střev prospěšnými probiotickými bakteriemi (je jich více než devadesát procent!) dochází k přemnožení této kvasinky do té míry, že změní strukturu a začne tvořit vlákna, podhoubí, rozrůstá se ve střevech, prorůstá do okolních tkání a postupně do jednotlivých orgánů – u žen známé gynekologické potíže, ale nejen tyto(ledviny, játra,žaludek, atd.). Uvádí se, že tato houba dokáže napadat i klouby (artróza), cévy a lymfatický systém (roztroušená skleróza). Jelikož se živí cukrem, který odčerpává nejen z potravy, ale i z krve, významně u člověka zvyšuje CHUŤ NA SLADKÉ! Rozmnožování této houby je dlouhodobý proces , pokud jej nezarazíme a houbu z těla nevypudíme máme zaděláno na vážné zdravotní problémy nejrůznějšího rázu. Obranou není polykání léků, ty dokážou vyřešit jen momentální akutní problém! Jedinou účinnou obranou je osazení střev živou probiotickou symbiotickou mikroflórou, která problém dokáže zvládnout. Zapomeňte však, že toho dosáhnete pojídáním jogurtů, či jiných podobných potravin. Přípravek, který má být účinný musí obsahovat čtyři vzájemně symbioticky působící druhy bakterií – Lactobacilus acidophylus, Lactobacilus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, navíc tyto bakterie MUSÍ být v něčem zapouzdřený, jinak budou zlikvidovány v agresivních žaludečních kyselinách. Jako jediný přípravek na světě splňuje tyto náročné parametry český potravinový doplněk na úrovni přírodního léčiva, jmenuje se Nutra Bona symba a buďme vděční našim českým vědcům, že za značného přispění státu, tento unikát vyvinuli. Díky českému původu je levný a dostupný všem sociálním skupinám. Jeho význam a účinky jsou tak širokospektré, že přesahují rámec tohoto příspěvku. Zájemcům zašlu účinky i složení.Karel Junga
e-mail: karel@ova.comp.cz

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud