Jak najít svoji lásku?

Jak najít svoji lásku?

Každý člověk cítí potřebu lásku dávat a být milován. Je to touha, která je zapsána někde v hloubi srdce snad každé bytosti žijící na této planetě. Cítíme to všichni. Háček je v tom, že tato touha pro mnoho lidí zůstává nenaplněná. Proč?

Jak najít svoji lásku?
Hledáte Lásku, rodinu, domov, štěstí?

Každý člověk cítí potřebu lásku dávat a být milován. Je to touha, která je zapsána někde v hloubi srdce snad každé bytosti žijící na této planetě. Cítíme to všichni. Háček je v tom, že tato touha pro mnoho lidí zůstává nenaplněná. Proč?

V dnešní době každý někam spěcháme a za něčím se ženeme a na to, co bytostně nejvíce potřebujeme, na lásku, prostě ten nádherný pocit, že máme pro koho žít, už jaksi nezbývá čas. Ale v hloubi duše je tato potřeba uložena a není způsob, jak ji vymazat, dá se jen potlačit. Už jste někdy přemýšlely, odkud se tato potřeba vzala? Kdo ji uložil do naši duše? Myslím, že tuším?
Aň už jste věřící či nikoli, pojďte se společně podívat na jednu myšlenku, která je zapsána v nejrozšířenější knize světa, v Bibli. Je tam psáno:

"Bůh stvořil člověka, aby byl jeho obrazem, stvořil ho, aby byl obrazem Božím, jako muže a ženu je stvořil."

Mě osobně tato myšlenka nadchla! Píše se tam, že člověk není muž a člověk není ani žena, ale že člověk se skládá ze dvou bytostí, z muže a ženy? A teprve oba dva tvoří dohromady celek, jsou jedno - člověk. O kousíček dál se píše:

"Proto opustí muž svého otce a matku a přilne ke své ženě a stanou se jedním tělem?"

Nesmírně se mi tyto myšlenky líbí a strašně bych si přála, aby to tak bylo. Abychom my ženy mohly pocítit ten nádherný pocit sounáležitosti s mužem svého srdce. S mužem, kterému můžeme plně důvěřovat a opřít se o něj.

Když mně bylo 20 let, šíleně jsem se zamilovala do svého bývalého muže. S celou svou naivitou a plná očekávání jsem si myslela, že jsem si vzala muže svého života. Život mi připadal jako v pohádce. Snila jsem o společném budoucím životě po boku svého vyvoleného. A netrvalo dlouho a přišla rána? Jak typické pro dnešní dobu! Můj muž se zamiloval do jiné ženy a mě se během pár dní rozsypal život jako domeček z karet? Kde se stala chyba?

Dnes už to vím. Kdysi jsem v jedné knize četla, že existují tři druhy lásky: láska "protože", láska "jestliže" a láska "miluji Tě a tečka".
Láska "protože" je v dnešním světě velmi častá. Protože jsi krásná, protože umíš toto či tamto, protože, protože, protože? Co když ale nějaké protože zmizí? Co se s takovou láskou stane? Myslím, že to nemusím dodávat? Láska "jestliže" je méně častá, ale existuje také. Jestliže uděláš to či ono, jestliže se svlékneš, jestliže mě miluješ, tak. Myslím, že i tuto lásku všichni známe alespoň ze svého okolí. Pak je tu láska "miluji Tě a tečka" - je to ta nejnádhernější láska, jež existuje. Láska bez výhrad. Prostě tě miluji, aň jsi jaká jsi. Taková láska naplňuje člověka od hlavy až k patě, cítí se naplněný a je velmi šňastný. Taková láska dává pocit pohody a klidu, po kterém všichni toužíme? EXISTUJE! Ale člověk ji musí hledat a chtít se jí naučit. Rozhodně to stojí za to!

Já si myslím, že jsem již takovou lásku našla! Učím se jí a nesmírně mne naplňuje. Moc bych si přála, abyste jí našli i vy!!!

Shoda okolností v mém živote mě přivedla k tomu, že dnes pracuji v seznamovací agentuře. Pomáhám ženám i mužům najít lásku jejich srdce. Je to krásná práce a mám vždy obrovskou radost, když se díky mé práci seznámí a do sebe zamilují dva lidé. Jestliže pak navíc obdržím i svatební oznámení, prostoupí mnou vlna nadšení. Snad bych mohla pomoci i vám.

Pracuji v renomované mezinárodní seznamovací agentuře, která se specializuje na seznamování českých žen s muži z celého světa. Fungujeme moderním způsobem odlišným od většiny ostatních agentur. Našimi klienty jsou zajímaví a úspěšní muži, kteří žijí v zahraničí i v České republice. Muži, kteří vědí, co chtějí, hledají vážný vztah, lásku a jsou většinou velmi dobře zajištěni.

Kdo pozná život bez starostí o to, co kde musí zaplatit, nechce už nic jiného, a to vám právě může nabídnout naše klientela. Kdybyste viděly ty nádherné dopisy od mužů, kteří již mají vše a touží jen po té druhé polovičce, která je doplní do celku. Po ženě, které mohou dát svoji lásku, svůj čas a poskytnout ji vše, co potřebuje... Určitě byste neváhaly. Takoví muži skutečně existují! Neházejte flintu do žita, i na vás čeká ten pravý, jen ho najít!

Zavolejte nám nebo se přímo zaregistrujte na našich internetových stránkách a zbytek již nechte na nás. Uděláme vše pro to, abyste i vy našly takovou lásku, jako jsem poznala já?

Vaše Zuzana Pavlasová
KONTAKT:
Telefon: 0777/066 331 (Zuzana Pavlasová)
0777/066 330 (Ludmila Jakobová)
Internet: www.planetromance.cz
E-mail: agency@planetromance.cz

SOUTĚŽ!!

Čím se agentura Planet Romance liší od většiny ostatních seznamovacích agentur?

Váš soutěžní hlas je uložen. Výherce kontaktujeme e-mailem.
"; else { ?>

jméno:


Email:


Odpověď:


Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherkyně, které obdrží roční členství v naší agentuře zdarma!

Doporučujeme

Články odjinud