Jak napovědět manželovi, co si přejete pod stromeček? Hlavně nenaznačujte!

Jak napovědět manželovi, co si přejete pod stromeček? Hlavně nenaznačujte!

Přečtěte si titulek článku ještě jednou a pak si ho zapamatujte jako vánoční zásadu číslo 1. Překvapení jsou často milá, ale ruku na srdce, největší radost nám většinou udělá dárek, který si vybereme sami. Je to něco, po čem už dlouho toužíme a čím se nám splní sen. A pragmaticky řečeno, naši blízcí, zejména muži, také jistě ocení, když jim dáme jasně a srozumitelně najevo své přání. A nespoléháme na to, že pochopí, co jim naznačujeme.

Jsou totiž touhy, o kterých se nemluví ani nahlas. Pokud je vaším vánočním přáním vrátit čas o pár let zpátky, vylepšit si vzhled a omladit tvář, máme pro vás zaručený tip. Pošlete manželovi jednoduchý odkaz na objednávku vánočního voucheru na kliniku estetické medicíny Asklepion s tím, že díky němu si splníte většinu svých tajných přání, a o ten zbytek se už jistě zvládne bravurně postarat on nejen o Vánocích.

Vánoční poukázky na ošetření v Asklepionu udělají každý rok radost tisícům obdarovaných. Výhodou je, že si obdarovaný sám zvolí, na jaký zákrok bude poukázku čerpat, stačí pouze objednat vánoční voucher z limitované edice na konkrétní částku. Podívejte se na naše tipy, jak můžete vy nebo vaši blízcí dárek z Asklepionu využít.

Vánoční voucher na plastiku víček vám rozjasní pohled nejen pod stromečkem

Plastická operace víček patří k nejoblíbenějším výkonům s velice efektním výsledkem. Na očním okolí se nám známky stárnutí projevují nejdříve. „Typicky se v oblasti horních víček vytvoří kožní nadbytky, které jsou problémem zprvu estetickým, později i funkčním. V oblasti dolních víček pak nadbytečná kůže a tukové váčky vytváří dojem unavených očí,“ říká plastický chirurg Asklepionu MUDr. Miroslav Krejča. Pokud si o Štědrém večeru rozbalíte dárkový voucher kliniky Asklepion a toužíte právě po omlazení pohledu, je plastika víček tou nejjednodušší cestou. Ošetření i následná rekonvalescence jsou rychlé a stihnete je například i mezi vánočními svátky.

376-2.jpg

Nezapomeňte na obočí

Někdy se může stát, že vám plastický chirurg při konzultaci řekne, že by operace víček (blepharoplastika) už neměla dostatečných efekt. Není ale třeba hned balit svůj vánoční voucher zpět do obálky. V Asklepionu totiž doplní v takovém případě operaci víček o tzv. browlift. Jde o operaci čela, která dokáže pozvednout „spadlé“ obočí a vyrovnat jeho případnou asymetrii. Současně řeší kožní nadbytky na horních víčkách a omlazuje oblast čela a kolem očí. Konkrétně odstraňuje horizontální vrásky na čele, uprostřed čela, mezi obočím a na kořeni nosu. Tvář získá příjemnější a veselejší výraz, což opět oceníte nejen o Vánocích.

I facelift může být perfektním vánočním dárkem

Nejen nasměrovat manžela k tomu pravému dárku, ale vybrat dárek pro babičku, tchyni nebo maminku může být někdy oříšek. A přestože plastická operace obličeje, facelift, není jen výkonem pro ženy, mnoho z nich právě po tomto radikálním omlazení touží. Při faceliftu chirurg odstraní nejen nadbytečnou kůži, ale vypne také podkožní struktury, čímž docílí výrazného zpevnění kontur a vyhlazení vrásek na obličeji i krku. Jizvy jsou umístěny ve vlasaté části, aby byly co nejméně viditelné. Dokonale splněný sen je na světě.

Ségře příspěvek na botulotoxin nebo plastiku prsou

Nebo zkrátka na cokoli, po čem touží jen ona. S vánočními vouchery Asklepion je to jednoduché, prostě jen vyberete částku, kterou chcete věnovat, a necháte jen na obdarovaném, na co ho využije. A nebojte se, že si nevybere. Asklepion je největší síť center estetické medicíny a kromě oddělení dermatologie nebo plastické chirurgie je zde špičková stomatologie, fyzioterapie, cévní chirurgie nebo kosmetika. V zimě mohou udělat radost i vitaminové infuze, které podpoří imunitu, nebo hřejivé tělové zábaly a masáže. Z nabídky Asklepionu si opravdu vybere každý.

Vouchery a dárkové poukazy je možné zakoupit u nás na webu

376-4.png

 

Doporučujeme

Články odjinud