Jak nezávidět ostatním ženám

Jak nezávidět ostatním ženám

Určitě si vzpomínáte na ten povzdech, který se vám čas od času vyloudí na ústech, který je napůl odsuzující a napůl závistivý! Ta se vyzná! Ta v tom umí chodit! Ta si to umí zařídit!

Jak nezávidět ostatním ženám

Určitě si vzpomínáte na ten povzdech, který se vám čas od času vyloudí na ústech, který je napůl odsuzující a napůl závistivý!
Ta se vyzná! Ta v tom umí chodit! Ta si to umí zařídit!
Musíte si, když ne nahlas, tak alespoň v duchu přiznat, že tento "povzdech" používáte, některé z nás často, některé z nás méně často, ale určitě ho používáte všechny. Vzpomínáte si, kdy naposledy jste si takto povzdechly nad nějakou ženou?
Ženou, která se napohled jeví bezúhonnou, mravopočestnou, která ale využívá nejrafinovanější možné metody a psychologie, pomocí které pak manipuluje s lidmi, situacemi, ale i se sebou.
Prostě ví, že ženě nepřísluší útočit přímo, a tak se uchyluje k manévrům a k vypočítavosti.
Jak ji poznáte? Jednoduše.
Od ostatních žen se liší tím, že nikdy není skleslá, ztřeštěná,je praktická, nikdy se necítí ukřivděná, je plná energie, ví si rady v každé situaci, nestěžuje si, netrpí pocitem méněcennosti a působí dojmem, že se jí všechno daří, dařilo a dařit bude!
Že takových žen ve svém okolí pár znáte a pěkně vám hýbou žlučí?

Zde je několik rad, jak se s nimi vypořádat, popřípadě se stát jednou z nich.
Důležité je si zapamatovat, že žádná z těchto žen není dokonalá. Je to to nejdůležitější. I tyto ženy dělají chyby, za které platí, ale my tyto chyby nevidíme, protože jsme natolik konsternovány její jako by dokonalostí.
Uvědomte si svoji cenu. Mnohdy některé naše schopnosti nebo dovednosti nám připadají tak banální, že si neuvědomujeme jak jsou úžasné.V tomto případě je nejlepší vzít si láhev dobrého červeného a navštívit přítelkyni a společně si na kus papíru napsat vaše schopnosti, povahu, napsat tam prostě úplně všechno, a pak to u toho dobrého vínka společně rozebrat. A najednou zjistíte, kolik máte dobrých vlastností a schopností, o kterých jste ani netušily.
Sebevědomí-to je asi to nejtěžší, co vás čeká. Nemá cenu se trápit tím, že nemáte dokonalou postavu nebo, že nemáte dostatek peněz na to, abyste se mohly pěkně oblékat apod. Musíte k tomu zaujmout jasný, ale důrazný postoj. Pokud můžete se svou postavou něco dělat tzn., že můžete chodit do fitka, posilovny, na aerobik, tak choďte a zdůrazňuji, choďte pravidelně, nevynechávejte. Nezapomeňte ale, že můžete cvičit i doma. Nejlepší je se domluvit s kamarádkou a cvičit společně. Sami se nepřinutíte. Možné řešení je cvičit s dětmi, pro ně to bude zábava a vy uděláte něco pro sebe. Dalším krokem je postupné, ale cílené upravování jídelníčku. Doporučuji nepočítat kalorie, jen prostě snižovat vaše porce na menší, jíst více ovoce, zeleniny, jogurty a hodně pít. Jednou za týden si klidně dejte malinkou čokoládku, není totiž dobré se trápit a pak jít a spořádat například pozdě večer velikánskou čokečku či pytel brambůrků.
Snažte se ze svého handicapu udělat přednost. Žádný chlap nemá rád nějakou "chudinku", to mi věřte. Snažte si pomoci dobře vybraným oblečením, které zakryje Vaše nedostatky. Nezapomeňte ale vybírat vkusně! I za málo peněz se v současné době dají nakoupit slušivé věci. Pokud cítíte potřebu navštívit kadeřníka, tak ho navštivte! Postupně zjistíte, že se cítíte tak nějak lépe. Že najednou chodíte narovnaná s hlavou vztyčenou, a že si věříte ve věcech, u kterých jste to neočekávala. Budete najednou jistější a věřte mi, že ostatní to brzy poznají.
Přeji vám hodně zdaru a napište, jak řešíte tyto situace vy. Podělte se o vaše zkušenosti.

Autor: Michaela M.

Doporučujeme

Články odjinud