Jak okouzlit zajíčka? Buďte sebevědomá a nedělejte mu mámu!

Jak okouzlit zajíčka? Buďte sebevědomá a nedělejte mu mámu!

Média zachvátila informace o tom, že si šestačtyřicetiletá topmodelka Heidi Klum vzala svého o sedmnáct let mladšího milence za manžela. Takové příběhy se dějí spíš ve filmech a ani u nich se nedá určit, zda jim láska vydrží. Neznamená to ale, že v reálném životě nemůžete prožít s mladým mužem alespoň žhavý románek. Jak docílit toho, abyste zajíčka získala?

Svádějte ho

Pokud jste se rozhodla, že chcete prožít románek s mladším mužem, bude pravděpodobně velká část „práce“ na vás. Mladí muži sice často po vztahu se zralou a zkušenou ženou touží, nedostatek zkušeností a respekt jim však někdy brání pokusit se podniknout první kroky. Vy se naopak jakožto žena protřelá životem nemáte čeho bát. Maximálně tak odmítnutí, ale to jistě se svými zkušenostmi přežijete. A nemusíte vymýšlet nic složitého, protože mladí muži nemají sváděcí techniky ještě zdaleka prokouknuté. Stačí svůdné pohledy, úsměvy, letmé doteky, dvojsmyslná konverzace a jistě budete slavit úspěch.

Pokračování 2 / 5

Buďte sebevědomá a sexy

To, čím starší ženy přitahují mladší muže, je právě jejich sebevědomí a fakt, že z nich čiší zkušenosti. Vzhled samozřejmě není všechno, ale pokud chcete na zajíčka zapůsobit a předstihnout mladé dívky v jeho okolí, musíte na sobě zapracovat. V džínách a bavlněném tričku to asi tak snadno nepůjde. Proto si dejte záležet na outfitu a zvolte raději sexy šaty, podpatky, svůdný make-up a dejte mu jasně najevo, že víte, co chcete, a také to dostanete.

Pokračování 3 / 5

Ukažte mu zkušenosti

Upřímně, vztah se zajíčkem nebývá o citech, ale spíš o tom, že si chcete užít sex. Podobně to má i on – předpokládá, že jako starší a zkušenější ho uvedete do tajů milování, naučíte ho něco, co ještě nezná, a na rozdíl od jeho vrstevnic nebudete mít předsudky ani zábrany zkoušet nové věci. Dejte mu proto najevo, že jste zkušená a svolná k nekonečným hrátkám, a poběží za vámi, až se za ním bude prášit.

Pokračování 4 / 5

Nechovejte se jako jeho matka

Zapamatujte si, že zajíčka máte od toho, abyste si užívala sex, takže snaha o převýchovu kdekoliv jinde než v posteli není na místě. Nesnažte se změnit jeho povahové vlastnosti, nemluvte mu do života ani ho nevychovávejte. Nemusíte mu ani vyvářet, prát oblečení nebo žehlit košile. Buďte pro něj ženou vamp, žhavou, záhadnou a povznesenou nad starosti běžných dní!

Pokračování 5 / 5

Vyrazte do společnosti

A kde potencionálního zajíčka hledat? Naštěstí už neplatí předsudky a kluby, diskotéky a bary nejsou určené jen pro mladou generaci. Nebojte se dát se do gala a vyrazit s kamarádkou na drink do klubu či na koncert. Zajíčka můžete potkat i na festivalech nebo třeba u vody. Barová atmosféra ale podobným románkům svědčí nejlépe, tak to vyzkoušejte, najděte cíl a vyrazte na lov!

Doporučujeme

Články odjinud