Jak ovlivňuje datum narození barvu aury? A jakou barvu máte vy?

Jak ovlivňuje datum narození barvu aury? A jakou barvu máte vy?

Podle alternativní medicíny je aura energetické pole, které má každý živý organizmus tedy i člověk. Barva aury pak říká, v jaké kondici daný jedinec je a jakou má povahu.

Jak si vypočítat barvu aury podle data narození

Sečtěte jednotlivé číslice, které tvoří datum vašeho narození. Například když jste se narodila 23. 8. 1966, sečtete 2 + 3 + 8 + 1 + 9 + 6 + 6 a dostanete číslo 35, dále sčítejte, dokud nedostanete jednociferné číslo. Pro toto konkrétní datum narození vyjde číslice 8. Máte spočítáno? Tak si v pokračování článku najdete svou číslici a jí odpovídající barvu aury. Jaká jste?

Pokračování 2 / 10

1. ČERVENÁ

Barva ctižádosti, vášně, ale i agresivity a asertivity. Takoví lidé jsou zábavní, většinou extrovertní, milují společnost, mají výborné komunikační vlastnosti.

Pokračování 3 / 10

2. ORANŽOVÁ

Osoby citlivé, rodinně založené. A také velmi kreativní, s bohatou fantazií. Tito lidé jsou skvělými přáteli, partnery i rodiči.

Pokračování 4 / 10

3. ŽLUTÁ

Úsměv na tváři za každých okolností, to je nejvýstižnější popis lidí se žlutou aurou. Mají rádi humor, umí se ale i dokonale přetvařovat. Mezi jejich negativa patří žárlivost, často i majetnické sklony.

Pokračování 5 / 10

4. ZELENÁ

Je barva harmonie, občas i tajemství. Osoby s takovou barvou aury by měly co nejvíce zdržovat na čerstvém vzduchu, neměli by zapomínat na pravidelný pohyb, někdy jsou totiž příliš pasivní.

Pokračování 6 / 10

5. MODRÁ

Na okolí mohou tito lidé působit chladně, až odměřeně, ale to je jen zdání, které klame. Jsou totiž silně citově založení. Jsou svobodní duchem, milují cestování, adrenalin i dobrodružství.

Pokračování 7 / 10

6. INDIGOVÁ

Aura takového člověka je naplněna odvahou a množstvím snů a tužeb. Jsou však i žárliví a pomstychtiví. Když jednou někoho milují, je to cit velmi silný a pro své milované se dokážou i obětovat.

Pokračování 8 / 10

7. FIALOVÁ

Je barvou duchovna a spirituality. Tyto osoby mají vyvinutý šestý smysl více než ostatní, jsou zvědavé, inteligentní a komunikativní. Jsou zastánci pravdomluvnosti, nenávidí faleš a přetvářku.

Pokračování 9 / 10

8. RŮŽOVÁ

Lidé s touto barvou aury jsou ve svém okolí oblíbení, možná i pro něhu a lásku, kterou vyzařují. Okolí je obvykle podceňuje, což je chyba, protože za jejich jemností se ukrývá dravost, touha po úspěchu, uznání i kariéře.

Jak pozitivní myšlení ovlivňuje zdraví? Podívejte se na video:

Pokračování 10 / 10

9. BÍLÁ

Bílá značí velkou dávku energie, vysokou inteligenci a velkou dobrosrdečnost. Tito lidé bývají k druhým spravedliví, upřímní, někdy jsou však málo empatičtí.

Doporučujeme

Články odjinud