Jak oživit lásku: Zamilujte se opět do svého partnera a prožijte znovu vášeň!

Jak oživit lásku: Zamilujte se opět do svého partnera a prožijte znovu vášeň!

Jste se svým partnerem už dlouhé roky a máte pocit, že se mezi vámi vytratila zamilovanost a touha? Přála byste si znovu prožít pocity, které jste měla, když jste se poznali? Nebojte se, nic není ztraceno. Stačí se trochu snažit a do svého partnera se můžete znovu zamilovat!

Vzpomínejte na to nejlepší

Vzpomenete si, čím vás vlastně ten váš před lety okouzlil? Vtipem, sebejistotou, nebo názory? A čím vás přiměl, abyste se rozhodla strávit s ním celý život? Třeba jak vás dojímalo, když si trpělivě hrál se synkem vašich kamarádů. Nebo ten večer, kdy jste si zabouchli klíče v bytě a zatímco vy jste panikařila, on vyšplhal otevřeným oknem dovnitř. Určitě si vybavíte desítky situací, kdy jste na svého muže hleděla s obdivem.

Pokračování 2 / 5

Jděte na rande

Zavzpomínejte na vaše první rande a také na ty nejlepší schůzky, které jste spolu zažili a poté se vydejte po stopách vaší první zamilovanosti. Naplánujte sérii romantických schůzek, během kterých všechna místa navštívíte a připomenete si, jak vaše velká láska vznikala. Pokud máte čas a prostředky, zkuste také vyrazit na stejné místo, kde jste spolu kdysi byli poprvé na dovolené.

Pokračování 3 / 5

Úsměv plodí úsměv

Jasně, ne vždycky je vám do smíchu, ale humor je nejlepší zbraň proti neshodám, domácímu dusnu a napětí. Proto máte-li pocit, že se na vás muž mračí, což nijak zvlášť sexy není, zkuste se na něj hezky usmát. Možná vám to přijde hloupé, ale vězte, že i když se usmějete na úplně cizího člověka, obvykle vám odpoví úsměvem. Proč by v tom měl být váš muž výjimkou?

Pokračování 4 / 5

Dotýkejte se a tulte se

Byly doby, kdy vás každý jeho bezděčný dotek dostával do kolen. Dnes přijímáte pusu na přivítanou, aniž byste vzhlédla od práce či televize. Jeho pokusy o něžnosti odrážíte s tím, že jsou tu děti a není čas. Udělejte si ho. Chlapi jsou sice páni tvorstva, ale za pohlazením by šli světa kraj, ať už je jim 6 nebo 40. Stejně jako vy potřebují bezděčné doteky, objetí jen tak a letmé polibky. Pokud budete jeho snahy o intimitu odmítat, přestane se o ni snažit a vy budete mít pocit, že už o vás nestojí.

Pokračování 5 / 5

Chlubte se s ním

Mluvíte-li o svém muži jako o nemožném pitomci, budou ho za něj mít i vaše kamarádky. A na někom, koho mají vaše kamarádky za pitomce, není nic sexy. Pokud tedy svého drahého v dívčím kroužku pochválíte, oceníte a případně se pochlubíte jeho úspěchem, budou vám ho ostatní závidět. A to tedy sexy je!

Doporučujeme

Články odjinud