Jak pečovat o zralou pleť? Vyzkoušejte luxusní kaviárovou péči za dostupnou cenu

Jak pečovat o zralou pleť? Vyzkoušejte luxusní kaviárovou péči za dostupnou cenu

Každá žena si přeje zůstat krásná co nejdéle a mít hladkou pleť bez vrásek. Ale čas zastavit nedokážeme a na tváři se věk dříve či později projeví. Pro zralou pleť platí, že nároky na její péči rostou, obzvlášť pokud jsme ji dříve zanedbávali.

Péče o pleť 40+ Po čtyřicátém roce věku se nepostupně snižuje hladina estrogenu a zpomaluje se produkce kolagenu – a to se začne viditelně projevovat na pleti, která začíná stárnout. Jemné linky se prohlubují a mění ve vrásky, prohlubuje se nosoretní rýha nebo i rýha mezi obočím. Obnova buněk je dvakrát pomalejší než u třicetileté ženy. Pokožka tedy potřebuje nejen zpevnit a hydratovat, ale nezbytná je i hloubková péče proti vráskám.

Péče o pleť 50+ Menoupauza a prudký pokles estrogenu může způsobit značné vysoušení pokožky, ta je křehčí a náchylnější na podráždění. Klesá rovněž tvorba mazu a zhoršuje se elasticita kůže. Obecně pro péči o zralou pleť platí, že je potřeba používat kvalitní krémy s obsahem vitamínu a minerálů, regenerační séra a liftingové přípravky pro vyhlazení vrásek. Rovněž je dobré peelingem pravidelně odstraňovat odumřelé zbytky kůže, aby pleť nevypadala šedá a povadlá.

Tip redakce – vyzkoušeli jsem pro Vás:

Řada Gold Elixir je nejúspěšnější řadou od roku 2008!

Celá sada je určena pro zralou (od 40 let) a velmi zralou pleť (od 50 let). Obsahuje výtažky z kaviáru, který vyrovnává hluboké vrásky, obnovuje a regeneruje buněčnou strukturu pleti a zpomaluje proces stárnutí.

LUXUSNÍ DÁRKOVÁ SADA Gold Elixir obsahuje denní a noční omlazující kaviárový krém + NAVÍC ZDARMA modrou kosmetickou taštičku, můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu 499 Kč v našem Butiku zde

Dárková sada obsahuje:

OMLAZUJÍCÍ KAVIÁROVÝ DENNÍ KRÉM SPF 10

Aktivní látky:

• výtažky z kaviáru - obnovují a regenerují buněčnou strukturu pleti a zpomalují proces stárnutí, • extrakt z cibulky narcisu - vyrovnává hluboké vrásky, zpevňuje pleť a zvyšuje její elasticitu, • omega 3 a 6 mastné kyseliny - vyživují suchou pleť a napomáhají při obnově kožní bariéry, • ušlechtilé oleje s máslem karité - hydratují a zvláčňují pleť, • UV filtry, beta-karoten a vitamín E - chrání pleť před škodlivými vlivy slunečního záření.

Jak používat: aplikujte ráno na dokonale vyčištěnou pleť a pečlivě rozetřete. Hypoalergenní (minimalizuje alergické reakce), dermatologicky testováno.

Denní omlazující kaviárový krém můžete zakoupit samostatně zde za 285 Kč

OMLAZUJÍCÍ KAVIÁROVÝ NOČNÍ KRÉM

Aktivní látky:

• výtažky z kaviáru - obnovují a regenerují buněčnou strukturu a zpomalují proces stárnutí pleti během noci, • extrakt z cibulky narcisu - vyrovnává hluboké vrásky, zpevňuje pleť a zvyšuje její elasticitu, • omega 3 a 6 mastné kyseliny - vyživují suchou pleť a napomáhají při obnově kožní bariéry, • ušlechtilé oleje s máslem karité - hydratují a zvláčňují pleť.

Jak používat: aplikujte večer na dokonale vyčištěnou pleť a pečlivě rozetřete. Hypoalergenní (minimalizuje alergické reakce), dermatologicky testováno.

Noční omlazující kaviárový krém můžete zakoupit samostatně zde za 285 Kč

Doporučujeme

Články odjinud