Jak používat hormonální antikoncepci

14 komentářů

Petra
31. května • 21:26

Dobrý večer.chtěla jsem se zeptat jestli mohu začít brát antikoncepci YAZ 5 den menstruace.Začínám ji brát poprvé.Děkuji Petra

barulli
5. dubna • 19:38

dobry den :-)))
beru yaz uz 4mesice a ted sem bara antibiotika na zanet močáku -Sumetrolim se menuji a uz pred 4dnama sem je dobrala,kdy a menstruaci mam mit za tyden... tak za jak dlouho mi antikoncepce zacne normálne fungovat??
dekuji

pkristy
14. října • 13:05

Tak jsem pročetla vaše názory a dost zírám. Některý jsou celkem předpotopní, sorry... Podle mě je to opravdu věc názoru, osvěty, výběru a kompetentnosti doktora. Vím, že jsme každá jiná, ale moje zkušenost je dobrá a to taková, že jsem brala HA deset let (od osmnácti). Letos v lednu jsem vysadila, cyklus naskočil pravidelnější, než před HA, v dubnu jsem přirozeně otěhotněla na první pokus a teď se těším na miminko (má se narodit devátého ledna). Zdravím vás všechny

mercy11
13. října • 11:27

tikki:no to je mi lito,ale svadet to jen na ha..ja mam kamaradku ktera nikdy ha nebrala a uz roky nemuze otehotnet,holt ja osobne si myslim ze vetsi vinu na tom ma ten smog co denne dychame,stravovani,hektickej zpusob zivota.. nez ha..

mercy11
13. října • 11:22

Vazacka: pardon,ale jak mi cituji: zdrave jist, pit caje meditovat. nenalhavat si veci - pomuze k tomu abych neotehotnela???kolik mate deti....:o)ja osobne nemam problem si zaplatit za ha,nejen ze je to dobra ochrana proti poceti,ale diky nim nemam bolesti pri mestruaci,mam ji presne na den a ne dlouho,takze ja jsem naprosto spokojena. Myslim ze za zivot do sebe cpem tolik skodlivin,ze ha uz nas nezabije...a radsi budu jist ha nez rodit deti a pak je cpat do baby boxu,jak to delaji nektere matky ktere asi nikdy o ha neslysely!!!

citrix
13. října • 8:06

shineon: 500 na 3 měsíce zas tak vysoká cena není. Mě nejdřív doktorka předepsala Diane35, taky zhruba za 500 a po pár letech, kdy jsem začla mít dost problémy, mi předepsal doktor Jeanine, která stála přes 700 a bylo mi ještě mnohem hůř. HA už nikdy radši, přinesla mi akorát samý problémy.

vazacka
9. října • 18:24

antikoncepce, je nebezpecna uz z toho duvodu, ze je to neprirozena cesta, neco jako boj proti prirode. pak se vsichni divi, ze mate deprese a nemuzete najit svou dusevni rovnovahu...zensky...otevrete oci...vzdyt oni na nas lidech jen vydelavaji penize!!!je to trik tohoto systemu!!!medikamenty nas blbnou...a to medikamenty vseho druhu. ockovani to samy. je to vsechno jeden velky podvod!!!zkuste zdrave jist, pit caje meditovat. nenalhavat si veci. pouzivat svuj instinkt! poslouchat sve telo!a nebudete uz v zivote vy a vase deti zadne medikamenty potrebovat. pokud budeme zit s prirodou, nebudeme emocni . preji vam vsem naplneny zivot!!!!

shineon
9. října • 14:47

překvapli mě, že píšete, že přes rok mají ženy k dispozici pilulky typu 24/4... to myslím už déle, já je dostala už v roce 2003, jmenuje (jmenovalo) se to Minesse. Až na vyšší cenu, kolem 500 na 3 měsíce, jsem si nemohla naříkat.

hannicek
3. října • 12:20

Eriko, ty si nejdříve procvič gramatiku...

tikki
1. října • 20:00

antikoncepci už nikdy. nemůžu díky ní otěhotnět a způsobila další nevratné problémy!!!!

Nevzdávámse
1. října • 16:35

Nechci vás od HA nikoho zrazovat, ale když jdete na sono nebo mamograf prsou, tak dostanete takový dotazník, kde vyplňujete rizikové faktory. HA je myslím na prvním místě z 10ti. Tak nevím, nevím jestli je to opravdu tak bezpečné. Byla jsem tam před rokem, před 3, před 5ti a ta otázka je tam pořád...

Luciasek12
1. října • 13:15

ahoj všem,já už o antikoncepci ve formě hormonálních tabletek nechci ani slyšet.Brala jsem HA 7 let a po vysazení se mi neobnovil přirozený cyklus,takže anovulační cykly a když jsem chtěla otěhotnět tak to bylo s problémy a dalším ládováním hormonů.Přitom před HA jsem byla naprosto v pořádku.

Novotňásci
1. října • 11:47

Neber nic. Já se spoléhám na PPR a funguje to. Je to zdarma a bez chemie a nadbytečných hormonů v těle. Stačí jediné. Pohlavní zdrženlivost v době ovulace.A ta se dá dobře vypozorovat.

erikalopez@centrum.s
1. října • 11:11

dobry denchtela sem se zeptat jestly mam uzivat jaz,chci schubnout moc rada bych ale bojim se ze priberu brala sem jassmin a pribrala sem 8 kl.anebo neco jine ted neberu nic 1 mesic.mam brat jaz nebo Qlaira.je mi 35
dekuji
Erika

Doporučujeme

Články odjinud