Jak přežít vánoční stres? Tipy (nejen) pro introverty…

10 komentářů

mimozemštanka
15. prosince • 17:23

Heligon-myslím,že nový bojler,lednička, je dost velká pozornost,nejsem malé dítě a na kraviny jako na pozornost nemám.

Nosajda
9. prosince • 15:12

Vánoce nemám ráda. Nestresuju se, nedělám vánoční úklid (uklízim každý víkend) a dárky kupuji v předstihu (s rozmyslem a dle seznamu).Letos mám napečíno, jnak peče někdo z rodiny.Pro mě jsou vánoce svátky velkých přetvářek a nemít dítě,neslavila bych vánoce vůbec.

domácíbuchtička
6. prosince • 11:18

Už v penzi tak nevyvádím jako za mlada, kdy jsem pro děti, rodiče z obou stran pekla cukroví o 22 druzích, nakupovala a vyvařovala i pro ně o svátcích, pulírovala celý byt už od října. Teď normálka jako každý den, jen s tím rodílem, že už nejsou ani rodiče, ani jeden z mých synů.Tu vánoční výzdobu v bytě si neodpustím,úklid dělám průběžně, sladké nejíme atd. Ale - kdyby ještě všichni žili, dělala bych vše pro ně s láskou i nyní. Pěkné svátky.

Ivon
6. prosince • 7:58

Také se nestresuji ohledně vánoc.Uklízím průběžně,okna umývám podle potřeby a cukroví peču ráda, ale nepřeháním to. Dárečky kupuju,ale jenom drobnosti, nepotřebuji si někoho kupovat drahýma dárkama.Hlavně klid,pohoda a zdravíčko.

Martinique
6. prosince • 7:08

Já dárky kupuju dopředu a s rozmyslem (jako správný introvert), vánoční úklid neprovádím (uklízím jako každý jiný týden), výzdobu nedělám, nic nepeču a jsem velmi spokojený člověk =)

šneček.pomalý
5. prosince • 22:52

Co to je "vánoční stres". Kravina. Stres nemám z vánoc. Jak psaly holky níž-uklízím pořád, cukroví péct mě baví a už se na to těším, takže u mě o stresu nemůže být ani řeč... Nevím co si o tomto článku myslet...

Heligon
5. prosince • 22:36

Milea - cca přesně tak ..... těšíme se -----
mimozemšťanka - to myslíte vážně ???? - ani drobnost - pozornost, si nedáte ????? V tom případě - ad 1 - nemáte děti, ad 2 - jste opravdu mimozemšťanka

Milea
5. prosince • 19:01

nestresuji se vůbec, Vánoce beru jako svátky rodosti a očekávání pro dětičky, okna myju uřž v září či říjnu, úklid se provádí denně, takže žádná novinka a pečení cukroví mě obchází, vždy dodá tchýňka nebo koupím a je vše vyřešeno:))))

mercy11
5. prosince • 18:32

nestresovat:o)

mimozemštanka
5. prosince • 18:15

Stačí nepřehánet to s uklidem,ani s pečením a jsem v pohodě..dárky nevedeme,kupuji se spotřebiče v roce co odcházeji staré,tak nebudeme kupovat blbosti jen že se to má,stromek sjme také zrušili,je to divadlo pro děti,těm to neberu..at si to užívají.

Doporučujeme

Články odjinud