Jee, hlívu používám taky na podporu imunity, jen jsem teď objevila novinku hlíva ústřičná s tradičními českými bylinami a musím říct, že mě mile překvapila :-), nejen, že podporuje imunitu, ale je dobrá i na trávení, cévy, vlasy, nehty. Takže u mě teď vyhrává :-)))
Na posílení imunity a obranyschopnosti vždycky od začátku podzimních plískanic až do zimy užívám hlívu ústřičnou 800mg a musím zaklepat – ťuk, ťuk, že od té doby mám vždycky klid, jo, neříkám, že neonemocním, ale virózy typu bolesti v krku, zvětšení uzlin, rýma, to vše se mi vyhýbá obloukem.
Jinak - očkovat proti chřipce jsem se dala jednou a víckrát o to nestojím. Moje zkušenost je podobná jakou má šiška....tak hnusnou chřipajznu jako po tom očkování jsem snad v životě neměla....Takže nedám dopustit na med, česnek, cibuli a jasně slivovici!
První věta článku "zima nás sevřela do ledového náručí" :-))) Ha ha ha...asi tím nemyslí Čechy a střední Evropu všeobecně že? +8°C přes den nepovažuji za "ledové náručí"!
Očkování proti chřipce mi přijde zbytečné. Většinou jsem přes zimu maximálně nachlazená, mám rýmu a bolí mě v krku, ale to rozhodně není důvod, proč přemýšlet o očkování. Obzvlášť, když proti rýmě existují velmi účinné kapky (např. Nasic, který je navíc velmi šetrný k sliznici), které nepříjemné příznaky zmírní. A nejlepší je stejně vždycky pořádně nachlazení vyležet.
Osobně nevěřím už ničemu. V září jsem se dala očkovat,začátkem listopadu jsem dostala tak těžkou virózu že jsem myslela ze už tady končím! Brala jsem antibiotika, po 12 dnech jsem byla opět dobrá ale za měsíc se mi viróza vrátila. Antibiotika jsem už nechtěla jelikož mně po nich šíleně bolely ledviny. A to jím velmi zdravě, hodně zeleniny, ovoce, sýry a jogurty. Myslím, že o životě člověka rozhodují geny a hodně také kdo jakou má imunitu.
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.