Jak provozovat orální sex: Které polohy jsou pro ústní uspokojování nejlepší? | Foto: iStock

Foto: iStock

Jak provozovat orální sex: Které polohy jsou pro ústní uspokojování nejlepší?

Orální uspokojování je nezbytnou součástí sexu a mnohé ženy mu často dávají přednost před klasickým milováním, protože při něm snáze dospějí k orgasmu. Rádi si ho ale vychutnávají i muži. Jaké polohy se pro tuto praktiku nejlépe hodí?

Stará dobrá klasika

Možná si řeknete, že je to nuda, ale často tento způsob funguje nejlépe. Prostě a jednoduše stačí, když si kleknete nebo lehnete mezi jeho nohy, abyste měla volná nejen ústa, ale i obě ruce, a věnujete se partnerovu uspokojování. Totéž funguje i naopak, když partner uspokojuje vás. Nevýhodou této polohy je, že pro toho, kdo dráždění přijímá, není moc prostoru, aby laskání partnerovi oplácel.

Co prozradila pornoherečka o orálním sexu? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Sedací erotika

Pokud máte ráda kontrolu ve chvílích, kdy přijímáte orální sex, bude pro vás tato poloha příjemná. Stačí, když si partner lehne na záda a hlavu si podloží polštáři, vy si pak opatrně přisednete nad jeho ústa. Zbytek už si partner koordinuje sám a případně vás může volnýma rukama dráždit i na dalších místech včetně análního otvoru. V případě, že poskytujete vy orální sex jemu, je postup v podstatě stejný. I vy si navíc můžete hrát nejen s partnerovými varlaty, ale také s jeho pozadím. Tuto možnost však raději prodiskutujte předem, ne každý muž si na tento způsob laskání potrpí.

Pokračování 3 / 5

Poloha „69“

Tato poloha je velmi dobře známá a oblíbená zejména proto, že se při ní partneři mohou uspokojovat navzájem. Asi není třeba ji dlouze představovat, ale přece jen, opakování je matka moudrosti. Chcete-li se věnovat této pozici, stačí, abyste si lehli obráceně k sobě jako číslice 6 a 9 tak, abyste oba měli genitálie toho druhého na dosah obličeje. Ať už na to půjdete z boku či na zádech, pozor na orgastické zatínání zubů!

Pokračování 4 / 5

Poloha „68“

Ne, nejedná se o překlep, poloha 68 skutečně existuje. Jedná se vlastně o pozici 69, kdy pouze jeden z partnerů provozuje orální sex. Většinou je to ten, který je nahoře. Druhý z partnerů prostě jen přijímá laskání, relaxuje a případně se kochá výhledem. Pokud chce, může zapojit ruce a partnera jimi dráždit.

Pokračování 5 / 5

S hlavou v záklonu

Tato poloha je přínosná bohužel pouze pro muže a je velmi oblíbená nejen v pornu. Spočívá v tom, že si lehnete na záda, hlavu v záklonu spustíte přes okraj postele a váš partner k vám přistoupí nebo přiklekne a vsune vám penis do úst. Tuto polohu provozujte pouze v případě, že jste schopná ovládat svůj dávicí efekt nebo pokud ovládáte deep throat. V opačném případě se s partnerem domluvte na nějakém záchranném znamení, ať celé hrátky neskončí nepříjemnou nehodou.

Doporučujeme

Články odjinud