Jak se líbilo vyhlášení Českých lvů 2003?

31 komentářů

holčina
27. října • 14:01

Holky mám pro vás dobrou nabídku: Prodám výherní certifikát v hodnotě 4150Kč. Tento certifikát je jízdenka do Evropy luxusním autobusem od Student Agency. Je to jízdenka pro 1 osobu. Jízdenka je na cestu tam i zpět. Můžete využít pouze do zahraničních zemí: Švédsko, Německo, Holandsko, Švýcarsko, Itálie a Maďarsko. Jak už jsem řekla hodnota jízdenky je: 4150Kč prodám za 1500kč. Kdo by měl zájem pošlete mi vzkaz Díky.

Jaineba
7. března • 22:33

Stua: Pak jste pěkný krávy

A. Tučková
10. února • 0:47

S největší možnou lítostí se vyjadřuji k nejubožejštímu a nejtrapnějšímu moderátorskému vystoupení, které předvedl Leopold Šamil během slavnostního večera Český Lev, jen vřele doufám, že už se nikdy před televizní obrazovky neodváží, aby se tak více kompromitoval. Je to ostuda celého národa :(

Jiří Novotny
1. května • 8:46

Pro mne to byla nezáživná,nic neříkající hodina a půl.Zřejmě jsem již starší člověk,tato forma zábavy mě nic neříká.Itek

cruela.devil
20. dubna • 11:17

Nelíbilo se mi to, bylo to příliš zdlouhavý a občas dost nudný <:e55>

xc43t
2. dubna • 17:18

Jak nekdo muze srovnavat humor lvu s TELE TELE? Nebo Maresem.. Jestli Zbrozka oznacite za trapneho, co jsou potom lidi z telete? Maximalne pristupni sirokym vrstvam obyvatel.. Jine pozitivum me nenapada. Marek Eben je skvely moderator a jeho smysl pro humor je velmi dobry, ale je to uplne jiny druh humoru. Proc nejsou lide schopni akceptovat rozdilnost? Navic nevim co melo na tom veceru byt slavnostniho, nebo snad komorniho? Stejne neni dulezite kdo vyhraje. Podivejte se na tu katastrofu co udelali na Oskarech. pochybuju, ze Tolkien odpociva v pokoji:)
Na ten porad jsem se dival jen kvuli moderatorovi a zpusobu jakym ho uvadel. Celkem me nezajimalo, kdo bude nej v ktere kategorii. i cesta muze byt cil..

Lendulka
18. března • 19:16

Neviděla jsem to, takže nemůžu soudit.<:e62>

Judith
17. března • 17:14

Dokážu pochopit,že lidé mají různý vkus, ale překvapila mě tak negativní odezva na zatím na nejzábavnějšího Českého lva, kterého jsem viděla.
Jsem přesvědčena, že to pramení pouze z nedostatku kvalitního humoru v českých médiích a neochotou příjmout jiný než masový způsob zábavy (levné žvásty “superstar“-Mareš, ubohé parodie na ještě ubožejší TV Nova-TeleTele…), který je levný, lehce dostupný a snadno pochopitelný, že?
Martin Zbrožek tvoří skvělou dvojici s p. Duškem a jejich improvizace v divadle Vizita jsou naprosto úžasný. Nechce se mi věřit, že někdo je schopný porovnávat jejich humor s L.Marešem.
Lev byl prostě skvělej!

Martinaa
11. března • 20:18

Řekla bych že to bylo každopádně neobvyklé. Mě osobně se vyhlášení lvů moc nelíbilo, ale také znám lidi, kteří byli tímto pořadem uchváceni. Asi opravdu záleží na vkusu diváka.

CH018262
11. března • 15:47

Prostě děsný a trapný.Nevím,jak jinak popsat letošního Českýho lva.Pokud by to byla parodie ve stylu TELE TELE,tak ano.Ale má to být slavnostní předání a ocenění,jako moderátora si dovedu představit osobnost jako třeba Marek Eben.To je kultivovaný,inteligentní a vtipný pan MODERÁTOR.
Nevydržela jsem se na tu stupiditu dívat.

Pem
10. března • 23:59

souhlasím se Zakulou.Celkem jsem se těšila,ale výsledek mě značně zklamal dost trapné.<:e28>

Lida
10. března • 19:13

Původně jsem se k této diskusi nechtěla vyjadřovat ,ale Macicek 03 mě fakt dostal .Že byl Mareš vtipnější?To co tam mlel byla snůška bulvárních žvástů a nezáživnejch keců.Jo a ještě ,jeho ranní show mě utvrdila v tom, že absolutně neví co je legrace a humor je mu na hony vzdálenej.
Moderování Českýho lva v podání Martina Zbrožka mě fakt pobavilo a nejenom mě,bylo to vtipný a veselý ,bylo to originální,troufám si tvrdit, že dobrej vtip a dobrej humor umím rozpoznat. Vůbec jsem se ,nemám jedinou výtku k tomu člověku,kterej mně dokonale bavil.
Ty silný výrazy jako že to bylo stupidní ,trapný ubohý atd.mě spíš přesvědčuje o tom,že tyto lidi neumí rozpoznat dobrej humor. Sorry.

zakula
10. března • 15:20

Bylo to tak ubohé a trapné, že jsem při nejlepší vůli nebyla schopná dodívat se do konce, ačkoliv mě zajímalo jak to dopadne. Asi by stálo za to, aby se nad tím Česká televize zamyslela a pro příště zvolila jiného moderátora.

Jane
9. března • 19:23

Zajimave je, ze vetsina nazoru je vice nez kriticka, asi je to nasi ceskou povahou. Musim se pridat na stranu kladneho hodnoceni. Bavila jsem se podstatne vice, nez v minulem roce. Moderator byl skvely, vezmeme-li v uvahu, ze vse byla recese a velika nadsazka. Kdyz se vzijete do jeho situace, pak musite uznat, ze svou ulohu zvladl na jednicku. Skoda jen, ze to mnoho lidi vubec nepochopilo!

Qlinda
9. března • 15:29

na porady toho druhu se vubec nedivam,protoze to je priserna nuda!

marcela
9. března • 15:17

Bylo to ubohé a velmi trapné,uraželo me se na to divat.Udeleni Ceskeho Lva by neměla být stupidni fraska s ještě stupidnějšim moderátorem a hloupým vtipem.

Madlen
9. března • 15:00

Vyhlášení lvů bylo dost překvapivé, nejen proto, že Želary moc nezabodovali, ale také pro výběr moderátora. Nic proti němu, ale raději by se měl věnovat hře na housle.

Jana
9. března • 12:36

Nic trapnějšího a ubožejšího než výkon moderátora jsem již dlouho neviděla.

housenka
9. března • 11:14

Musím říct, že mně se vyhlášení Českého lva nelíbilo, a to hlavně díky moderátorovi, který se mi zdál spíš trapnej než vtipnej. Taky se myslím, že přeci jenom by mělo být vyhlášení spíš slavnostní než si z toho dělat srandu. Doufám, že by se moderování příští rok mohl chopit konečně někdo méně výstřední a přitom pohotový a vtipný. Marek Eben nemá konkurenci!

Stua
9. března • 10:52

Stydela jsem se za moderatora poradu, prislo mi to velmi trapne.Humoru jsem neporozumnela ani ja, ani zbytek rodiny, ani v kolegyne v praci.

Lucie
9. března • 9:53

Patřím k těm kterým se to zdálo trapné.Velmi! Nedokázala jsem se na to dívat.To jsem vážně taková blbá,že nechápu tenhle styl humoru???Chtěla bych to vidět očima těch lidí,kterým se to líbilo.A poznat v čem to bylo tak "dobré".

a
8. března • 22:19

Proc by Cesky lvi nemohly byt vtipny? Mne se to moc libilo. Spis me prislo ubohy neustaly toceni se kolem penez. Kazdej rok to samy. Vzdycky se najde nakej "umelec", kterej pri dekovani nadhodi penize.
Ale jeste k moderatorovi. Tenhle rok jsem koukala i na Oscara a myslela sem ze se unudim k smrti. Brecici herecky co ctou z papirku ze chtej podekovat mamince a spol.... Film je snad o komunikaci s divakem, a mel by trosku potesit, podesit, pobavit, sokovat a vsechno dohromady...ne si hrat na vazne umelce...lvum zdar

chomolungma
8. března • 21:04

byla to stupidita prvního řádu, občas hluchá místa? Řekla bych stále hluchá místa! Příliš rozvleklé a až přehnaně a za každou cenu neortodoxní, což v koncovce vedlo k zívání a obracení očí v sloup nad takovým amatérismem jaký moderátor předvedl. Nakonec jsem se ani nedodívala, jak mě to nudilo a uspávalo, druhý den jsem si jen přečetla, kdo že to teda vyhrál z těch, co už jsem nestihla shlédnout on-line :-(

Devlin
8. března • 18:21

Vyhlášení bylo perfektní<:e29> hlavně Martin Zbrožek,je to šoumen.Ale čekala jsem,že Želary pozbírají více lvů.

macicek03
8. března • 18:20

cesky lev no humor nevim obcaas mi utekla pointa tak nevim no, Mares pri slavikovi byl rozhodne ftipnejsi alespon podle meho nazoru

Mortinka
8. března • 17:04

Popravdě řečeno tento rok se mi to líbilo víc než rok minulý, kdy to ještě uváděl s Duškem, bylo to dost trapný, a málem jsem utekla od televize. Tenhle rok jsem se trošku zasmála, přesto ale tomuhle druhu humoru neholduji, přijde mi tak trochu pod úroveň a mám-li to s něčím srovnávat, tak i když nefandím Českému slavíkovi, tak tenhle rok byl vtipnej a bylo to jen tím, že ho moderoval Mareš.

Kocicka
8. března • 16:45

Atlantic: jsem na tom podobně jako ty. Zajímá mě, kdo vyhraje, ale ten pořad samotný mě absolutně nezajímá... stejně je to hlavně pro ty lidi tam, nominované i jejich kolegy a soupeře, a ta "zábava" je jaksi navíc...

Lenka
8. března • 16:35

Poprvé v životě jsem nebyla schopná se dívat na nějaký pořad. Byla to ubohost, mě osobně to uráželo. Nechápu, proč si v současné době tvůrci myslí, že předávání Českých lvů musí být především zábavná show a hlavně proč tento trend stále stupňují až do nesmírného trapna. Je to škoda pro všechny ty, kteří byli oceněni.

xc43t
8. března • 15:31

chvili trvalo, nez mi doslo, ze lvy neuvadi machacek, mam dojem ze toho na zacatku zbrozek sejmul, aby to odkecal sam. jinak to byl skvely program.. skoro jsem neprepinal. lehce drsny, nevim jak to nazvat(ofenzivni, invazni) humor. preci jen - moderator je clovek vystupujici s duskem. skvele byly reakce starsich lidi v publiku. no a dostal si asi taky dost uzival:)

Atlantic
8. března • 15:00

Od určité doby, řekněme tak 5 let zpátky, podobné události v televizi zásadně nesleduju, jednak mi to připadá zbytečné, když si to mohu další dny přečíst v jiných zdrojích a nikdy mi to nepřipadalo natolik zábavné. Prostě výčet filmů, herců, režiserů, scenáristů apod. a je tím zaplácnutý hlavní vysílací čas. Ne, to opravdu není to pravé na co bych se ráda dívala. To si raději zajdu do hopůdky a poklábosím se známými o čemkoli, třeba i o té Nudě...
Ale několik kolegů se shodlo na tom, že letošní udílení Lvů bylo katastrofální, Śamil to prý nějak nezvládal a byl prý tak trochu trapný. Tak nevím, neviděla jsem, nemohu soudit.

hruska
8. března • 13:25

Vyhlášení se mi líbilo.Moderátor byl vtipný.A celkově jsem měla z tohoto programu dobrý pocit.
Kdysi-nevím již co to bylo za vyhlášení,ale moderoval to Štaindler(Vrať se do hrobu")to byla katastrofa a ubohost.Toto bylo prima<:e29>.

Doporučujeme

Články odjinud