Jak se oblékají americké ženy?

Jak se oblékají americké ženy?

Milé čtenářky časopisu Dáma.cz, chtěla bych se vás na něco zeptat...taky se často zasníte a v koutku duše doufáte, že jednou budete tak krásná a svůdná, jako všechny ty holky, které na vás koukají z časopisu, co si prohlížíte u holiče?

Jak se oblékají americké ženy?

Milé čtenářky časopisu Dáma.cz,
chtěla bych se vás na něco zeptat...taky se často zasníte a v koutku d uše doufáte, že jednou budete tak krásná a svůdná, jako všechny ty holky, které na vás koukají z časopisu, co si prohlížíte u holiče? Jen si to přiznejte, i já jsem byla jednou z nich...nádherné tvary, skvělý make up, to tělo, a ke všemu oblečená podle posledních výstřelků módy....Ale skutečnost je daleko vzdálená...milé české dámy...kterákoliv z vás, by americkou ženu strčila do kapsy.

Jak chodí americké ženy oblékané?

Je jedno jestli jdou do práce, na oběd či s dětmi na nákupy. Vytahané tričko po manželovi i s jeho dírami a mastnotou, neforemné kraňasy, které ji dělají ještě objemnější než ve skutečnosti je...to je všední obrázek americké pracující ženy. Výjimkou jsou snad jen ženy pracující v bance, ty už na sebe dbají trochu lépe, alespoň některé mají hezký účes, ale takové zase potkáte při každé své návštěvě banky v jednom a témž kostýmku. Jaký byl můj údiv, když jsem já svou bankovní úřednici viděla včera po roce v jiných šatech...ohromením jsem nemohla ani promluvit.

Vážené dámy, vy které pracujete v bankách, na poštách či v jiných úřadech...můžete být šňastné. Ptáte se proč? Takto zaměstnané americké ženy sice mají větší výdělek než vy, ale daleko hůř jsou na tom jejich nohy. Všechny tyto činnosti se odvíjejí ve stoje. Neexistují tu žádné židličky (jen ve velmi omezeném množství), to už musí mít daná dáma vyšší postavení, aby měla nárok na židli. Tudíž není nenormální, když některá z pěkněji upravených dam povystoupí zpoza přepážky a vy najednou zříte na jejich nohách pěkně rozdrbané, rozšlapané tenisky.
Tak takový je život americké ženy za přepážkou....

A co příště? Co byste chtěly vědět...jak se tu hubne, jezdí autem, vychovávají děti....napište mi a já se budu snažit vám podat skutečný pohled na americkou ženu. Ne tu, která na vás kouká z titulní stránky časopisu.

Vaše Amálka

Doporučujeme

Články odjinud