8
Fotogalerie

Jak se oblékají malá prsa – konkrétní doporučení!

Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned vám můžeme ukázat, že tomu tak není. Dnes jsme si pro vás připravily další informace z naší "Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti", tentokrát na téma podprsenky pro malá prsa.

Dnes si budeme povídat o podprsenkách vhodných pro malá prsa. Výrobci spodního prádla vyrábí mnoho typů podprsenek, a proto naše obrázky níže jsou pouze ilustrativní. Ze širokého sortimentu jsme vybraly některé typy podprsenek, u nichž víme na 100%, že zákaznicím dobře padnou a hezky formují dekolt. Pro malá prsa můžeme jenom doporučit podprsenky s push-up tvarováním.

Před nákupem podprsenky je potřeba si nejdříve zjistit svoji orientační velikost podprsenky. Oblečte si podprsenku s kosticí, která Vám nejlépe padne, a za pomoci krejčovského metru si pevně změřte obvod těsně pod prsy a potom i obvod přes prsa (metr musí být vodorovně). Potom obě naměřené hodnoty zadejte do okének kalkulačky správných velikostí podprsenek: ZDE. Získáte tím orientační velikost, kterou si potom vyzkoušejte a prakticky ověřte v prodejně se spodním prádlem.

Podprsenka Miss Sexy&Crazy WHU 02

Podprsenka Miss Sexy&Crazy WHU 02 se vyrábí ve velikostech A 70-80, B-C 70-85. Je tedy vhodná, jak pro mladé dívenky s obvodem pod prsy 70 cm a košíčky ve velikosti A, tak i pro plnější ženy až do velikosti 85C. Její velkou výhodou je tzv. vyšší střed, a tím i mírně povislá ňadra po dětech dokáže dobře vytvarovat. Podprsenka má silný push-up efekt, ale její vycpávky jsou vyjímatelné. Push-up tvarování pomáhá dosáhnout hezkého plného dekoltu, hladké košíčky se nerýsují, ani pod přiléhavým oblečením. Jedna naše zákaznice s velikostí 75A dokonce lehce přemluvila svého manžela, aby jí koupil tuto podprsenku ve všech vyráběných barvách (bílá, černá, tělová). Řekla mu a prakticky to dokázala, že jí ještě nikdy tak dobře podprsenka neseděla a nedělala tak hezká prsa.

Podprsenka Fantasy Feelings WHU

Podprsenka Fantasy Feelings WHU se vyrábí ve velikostech A 70-80, B-D 70-85. Je vhodná spíše pro dívky a ženy s pevnějšími prsy, neboť její střed je nižší. Mohou si jí dopřát jak dívky s malými prsy, tak i ty s většími, až do velikosti košíčků D. Vyjímatelný push-up vytváří plný dekolt a svůdná krajka je něžně okouzlující. Pokud přijde do naší poradny muž, který chce koupit dárek pro svou přítelkyni či manželku, většinou si vybere právě tuto sexy podprsenku v černé barvě. Pokud je grand, nezapomene ani na kalhotky .

Podprsenka Curves Forever WHUM

Podprsenka Curves Forever WHUM je velmi vhodná nejen pro ženy s malými a menšími prsy (vyrábí se od velikosti 70 A). Výrobci jí dali mimořádné tvarování, takže ji ocení i majitelky plnějšího poprsí. Vyrábí se ve velikostech A 70-80, B-D 70-85. Mezi košíčky má jen tenký proužek s malým šperkem, avšak její kostice jsou ve tvaru "U" a tím vytváří vyšší střed. Tato podprsenka udělá radost jak dívenkám s velikostí 70A, tak i ženám s prsy po dětech, které jsou překvapeny, jaký mají v této podprsence mladistvý dekolt. Nejčastěji se prodává v barvě bílé.

Podprsenka č. 29350 Push-up

Podprsenku č. 29350 rády nabízíme nejen mladým dívkám, ale velmi často též starším ženám, které dosud snad ještě ani žádnou vyztuženou podprsenku s push-up tvarováním neměly. Jsou překvapeny měkkostí a prodyšností materiálu a také velkou změnou svého vzhledu. Vyrábí se ve velikosti A-B 70-85. Můžeme ji rovněž doporučit dívkám a ženám, které nemají velké poprsí, ale přitom mají tzv. „širší záda“. Vyrábí se totiž také ve velmi žádané velikosti 85A. Má vyšší střed a uzavřenější střih. Nejčastěji se prodává v barvě „slonová kost“.

Podprsenka č. 6354 Push-up

Podprsenka č. 6354 se na první pohled podobá podprsence č. 29350, ale má mnohem vyšší push-upové tvarování. Vyrábí se ve velikostech A-D 70-85. Kdykoliv přijde dívka, která si stěžuje, že nemůže pro sebe najít správnou podprsenku, neboť jí jsou všechny velké a odstávají jí v nich košíčky, tak podprsenka č. 6354 jí zaručeně sedí. Vyrábí se také pro dívky a ženy s širšími zády ve velikosti 85A. Můžeme ji jenom doporučit. Také se nejčastěji se prodává v barvě „slonová kost“.

Někdy se nás zákaznice ptají, zda se lépe vybírají podprsenky pro malá nebo velká prsa. Praxe je taková, že nejlépe se samozřejmě oblékají prsa, která nejsou ani velká a ani malá (tj. velikost košíčků B a C) a prsa pevnějších tvarů. Jenomže je potřeba, aby všechna poprsí (malá, velká i převeliká) byla oblečena v dobře padnoucích podprsenkách, ve správné velikosti a také ve správném střihu, tak je potřeba zkoušet a vybírat.

Zdraví prodavačky Martina a Laďka z „Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti“ (1. patro)

Více info: http://www.podprsenky-poradna.cz/poradna/

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud