Jak se vám líbil Anděl ?

Jak se vám líbil Anděl ?

V sobotu jste mohli na ČT1 sledovat přímý přenos z udělování cen Akademie populární hudby. Celý pořad vzbudil rozporuplné názory. Očekával jsem podobnou show jako před týdnem při udělování filmových cen v čele s Jaroslavem Duškem.

Jak se vám líbil Anděl ?

V sobotu jste mohli na ČT1 sledovat přímý přenos z udělování cen Akademie populární hudby. Celý pořad vzbudil rozporuplné názory. Očekával jsem podobnou show jako před týdnem při udělování filmových cen v čele s Jaroslavem Duškem. Famózní výkon moderátora Duška oslnil téměř celý národ.

Když jsem "Předávání cen české Akademie populární hudby" sledoval, uviděl jsem Duška a řekl si: "Anděl asi onemocněl, a tak to bude zase pěkná zábava". Bohužel J.Dušek pouze uvedl Anděla na scénu a od té doby jsem se už moc nenasmál. Kromě krátké chvíle, kdy se na scéně objevil i Zdeněk Svěrák a ukázal nám pravý český humor.

Vrcholem pro mne bylo chybné hlasování Akademie u kategorie Nejlepší kapela roku. Po prvním "chybném" hlasování byla kapela Monkey Bussines na třetím místě. První dvě skupiny byly procentuelně vyrovnané, a tak se hlasovalo znovu. Po tomto hlasování paradoxně vyhrála Monkey Bussines. Podle vysvětlení v iDnes selhal počítač a nezaznamenal všechny hlasy, a tak je konečný výsledek hlasování v pořádku. Je možné, že počítač selhal i v jiném případě? Potom by výsledky jednotlivých kategorií mohly vypadat úplně jinak.

Více o předávání cen se dočtete na iDnes a opravdu kritický článek "S Andělem do pekel" na Pauze. Ten by jste si neměli nechat ujít.

Dívali jste se na předávání cen? Jak se vám celý večer líbil?

autor: Michal

Doporučujeme

Články odjinud