Jak se vám líbil Anděl ?

19 komentářů

Jeffrey
15. dubna • 16:24

Problém je v tom, že Anděl je prostě nekompetentní a odpudivej blb, kterej by na podobné akce vůbec neměl být vpouštěn. Občas zahlédnu ty jeho "Noci" na ČT2 a musím říci, že bych ten pořad docela rád sledoval a dozvídal něco o aktuální muzikantské sféře, ale ten chlap mi to vždy dokonal otráví, že radši ten pořad nesleduji. Celé to staví do polohy: sledujte jak jsem chytrej a vtipnej a udělejte mi tu kulisu a buďte rádi, že vy mimopražští burani se tu můžete ukázat. O muzice má přehled asi jako já o volbě papuánského náčelníka a vyjadřovací schopnosti - no škoda slov. Co s tím, každej má holt někde nějakého strejčka.

Zdena
29. prosince • 22:30

Ahojík!!!!
Noc s Andělem je super, ale chtěla bych se zeptat
jestli tam nechcete pozvat Davida Kollera nebo někoho z Lucie. Já vím, že tam už Koller byl, ale
fanoušky Lucie to určitě potěší.

Katka
21. března • 23:58

Zdá se mi, že i když to nebylo dokonalý, tak málokomu dochází, jak je skvělý, že je u nás vůbec možný, že takovej člověk může uvádět show těhle rozměrů. Jinde je to snobárna až na půdu. Pavel Anděl mě nenadchnul, ale veselo tam podle mě bylo. Co třeba skoro panáčkující Eros nebo Dan Bárta gratulující Lence Dusilové? Přímej přenos je prostě přímej přenos.

Romana
21. března • 16:44

Celý večer byl velmi nudný (až na pár vyjímek), moderátor Anděl působil dojmem nepřipraveného studenta, který se nějakým omylem ocitl u zkoušky. Řekla bych, že v jeho případě platí: "Ševče drž se svého kopyta!" A hlasování akademie? K smíchu. Dá se jim vůbec, po téhle lekci, kterou uštědřili nám nevědoucím u televizních obrazovek, důvěřovat? Chyba PC zní jako omluva neprofesionality některých zainteresovaných.

Natálie
21. března • 11:11

No možná jsem zapomněla, že kdo viděl pokračování údělení v žánrech na ČT2, tak byl ten večer uspokojen.

Natálie
21. března • 11:10

Souhlas s Johnem v jeho prvním příspěvku. Pochybuji o tom, že národ může fundovaně zvolit nejkvalitnější hudebníky. Právě těch 160 nebo kolik, kteří se v oboru pohybují a dají si tu práci sledovat práci dalších lidí v oboru, je nanejvýš oprávněno sdělit nám, kdo je nejlepší. Myslim, že kdyby vyhrála mezi zpěvačkami Bílá nebo Vondráčková, tak vypínám televizi.
A co se týče Anděla, je pravda, že jeho pořad je pro něj lepší, protože jeho styl nepobaví každého. Proto také asi jeho pořad běží na ČT2 v noci a ne na ČT1 od osmi. Já tedy mám výhodu, že mě se jeho styl líbí. :-)

John
21. března • 11:02

pro Leveret: mezi davem jsem v teto otazce nebyl, nebot jsem nikoho ze Zlatych slaviku nevolil a volit nebudu, na co taky,ten koho mam rad , toho CDcko si koupi, pripadne pujdu na koncert, a co se tyka vyberu, ten jsem mel stejny jako tech 160 akademiku. Takze.......shrnuto.....za dav se nepovazuji a s akademiky mam podobnou volbu.
Andel se tam opravdu nehodil.....
ale kazdy ma svou cenu -))))

Renata
20. března • 22:46

Jedinou třešní na dortu zvaném Gramy byl božský Anděl. Díky za něj.

Ilmička
20. března • 15:14

Ten večer nebyl tak strašný jak se tady prezentuje.A ani výkon Pavla Anděla, jemuž opravdu sedí víc klubové prostředí, moc mu fandím a děkuji za jeho Noc s Andělem, člověk má alespoň malinký přehled jak to vypadá na naší hudební scéně. Mnoho zajímavých lidí a ne to co prezentují naše rádia a nechtějte srovnávat Českého slavíka a cenu akademie, to je jako srovnávat Gotta s Bártou. Gotta zná každý ale kdo se odváží dát větší prostor v rádiu těm novým a nezkostnatělým, aby měli i ve Slavíku šanci.Všichni do klubů nechodí.

Leveret
20. března • 13:12

Pro Johna: jen bych ráda uvedla, že Anděla a jeho Noc mám ráda, jen si myslím, že jeho styl nesedí k takové monstr akci. Trochu mě zarazil tvůj názor, že těch 160 lidí hudbě rozumí, kdežto všichni ostatní jsou tupý, konzumní dav. Co znamená rozumět hudbě? Johne, jestli jsi nebyl mezi těmi 160 lidmi, taky se považuješ za tupého konzumenta?

John
20. března • 12:31

pro Leveret:
osobne si mysli ze se hlasovani 160 lidi, kteri hudbe rozumi opravdu, se neda srovnavat s hlasovanim Xset tisic lidi, kteri rano zapnou radio aby u snidane a posleze ve sve pracovni rutine neusli.....a kvalita ohodnocenych kapel, oproti kapelam "vybranych" sirokym, tupym, konzumnim, laickym publikem, o tom jen svedci....
Oproti komentovani Andela nic nemam, dela si to svym zpusobem a ze svuj porad uvadi dal, jen svedci o tom ze to nedela nejhur.
Ano, Dusek byl originalni a byl tam jednou, v tom bylo kouzlo, v tom mas pravdu, uvidime dal.......

erika
20. března • 12:11

Na predavani cen jsem byla osobne a muzu vas ubezpecit, ze to nebylo o nic lepsi nez v televizi. Nesouhlasim s nazorem, ze pan prezident byl "podivny", spis si ho vazim za jeho uprimnost. Krome nej me zaujali jeste Manic Street Preachers, ktery uz mam dlouho rada a po osobnim setkani a rozhovoru s nimi sem se jenom utvrdila v tom, ze je to opravdu kvalitni a prijemna lehce rockova britska kapela.

ruplan
20. března • 11:47

Anděl se mi nelíbil a ani nesleduji jeho pořad na ČT2, i když je to velká škoda ( vzhledem k některým jeho hostům ) ale nějak nemůžu překousnou jeho rádoby humor.
Tento způsob předávání cen zdál se mi být poněkud podivný, včetně vystoupení našeho pana prezidenta.

Zuzik
20. března • 11:40

Já myslela, že dva rozdílné výsledky v hlasování "kapela roku" byl fór.
Tak asi bez dalšího komentáře... .
Předávání cen nebylo strašné, spíš podivné.

Zuzik
20. března • 11:40

Já myslela, že dva rozdílné výsledky v hlasování "kapela roku" byl fór.
Tak asi bez dalšího komentáře... .
Předávání cen nebylo strašné, spíš podivné.

Agnes
20. března • 11:36

Leveret mi mluví z duše, má pravdu od začátku do konce.

Jana
20. března • 10:42

Tento večer neměl žádnou úroveň, byla jsem opravdu hodně zklamaná. Až na pár vyjímek to nestálo za nic. Absolutně mne rozčarovalo hlasování kapely roku, no co to mělo znamenat? Souhlasím plně s úvodním článkem. Jestliže zklamal PC v tomto případě, jak nemohl i v těch ostatních? Je pravda, že jistě všichni srovnávali kvalitu moderování p.Anděla s bravurním výkonem p.Duška, protože s tím se to opravdu nedalo srovnávat.P. Dušek nasadil při udělování Českého lva laňku opravdu vysoko. A jak zde uvedl Leveret, že by se tyto 2 moderování neměly srovnávat, praveda je, že každý má svůj styl a image. Ale z pozorování p. Anděla mi přišlo, že se zdaleka tak nepřipravoval na moderování jako bylo právě moderování Českého lva, kde bylo vše propracováno. Můžeme zde přece srovnávat i profesionalitu moderování.

Evelinka
20. března • 8:17

Souhlasim s predchozim nazorem. Cely vecer na me osobne svou atmosferou pusobil nudne a line ( az na par jmenovanych vystoupeni jako p. Sverak atd.) Ale co me nejvice vadilo byl playback a poznamka M. Horacka o jakesi odvaze. Ja osobne si nedokazu predstavit skupinu Moneky Bussines, jak oteviraji pusy na prazdno. Proto se nedivim, ze vetsina muzikantu radeji nevystoupila. Jen me prekvapuje, ze jsem se docetla ze si vsechny nominovane skupiny a nekteri zpevaci zkouseli sva vystoupeni na zivo a nakonec vystoupila jen Dara Rolinc. Pro priste by mozna bylo dobre vybrat mene honosny palac nez je ten veletrzni , za to ale z dobrou akustikou a vyhovujicimi podminkami pro ziva vystoupeni.

Leveret
20. března • 7:34

Mně se večer moc nelíbil, ale ani tak ne kvůli Andělovi, spíš kvůli celému duchu Gramy. Docela mi vadí to, že se snižuje kvalita umělců, kteří se třeba umístili v Českém slavíku a hlasování několika set tisíc lidí o jejich popularitě je "méně hodnotné" než hlasování 160 akademiků. Slavík je prý komerční, ceny akademie ukazují kvalitu a hodnotu té "správné" hudby. Takže necelé dvě stovky vybraných lidí určují kvalitu hudby v této republice. To, co se líbí lidem, je podružné a fuj - komerční. Výkon Pavla Anděla bych záporně nehodnotila. Podle mě prostě nepřekročil svůj stín. Kdo ho zná z jeho pořadu, tak musel být překvapen, že byl na takovýto pořad jako moderátor vůbec vybrán. Není na to ten typ, jemu vyloženě sedí klubová intimnější atmosféra, ne velký sál. Samozřejmě se nevyhnul svým oblíbeným slovům "tak" a "nicméně". Nechápu, jak ho můžete chtít srovnávat s výkonem Duška na Lvech, který nebyl srovnatelný s ničím, co tu bylo doposud. A už vůbec nechápu, jak jste mohl očekávat, že to bude vypadat podobně. Ani kdyby Ceny akademie uváděl sám Dušek, tak by to NEMĚLO být podobné jako Český lev! V originalitě přece bylo to kouzlo.

Doporučujeme

Články odjinud