Jak si užít letní lásku, aby vás krátký románek nezranil?

Jak si užít letní lásku, aby vás krátký románek nezranil?

Letní lásky mívají život jepičí. To je sice pravda, neznamená to ale, že se jí musíte vzdát! Pokud toužíte prožít pravou letní romanci, ať už na dovolené v zahraničí nebo u nás, nebraňte se. Jen si dejte pozor, aby vás návrat do reality příliš nebolel. Jak na to?

Užívejte si na maximum

Letní lásky bývají hodně intenzivní. Jelikož jde o „vztah“, který nemívá dlouhého trvání, je toho potřeba stihnout co nejvíc za krátký čas. Užijte si proto všechno, co vám letní románek nabídne, až do dna. Na omezenou dobu si dopřejte ten luxus, že budete sobecká a myslet především na sebe. S letní láskou si můžete splnit všechny svoje sexuální fantazie, být tím, kým jste chtěla vždycky být, a na chvíli prožít bezstarostný život. Uvědomte si, že to brzy skončí, a vytěžte z románku maximum!

Pokračování 2 / 5

Držte city na uzdě

Letní láska je letní právě proto, že má omezenou trvanlivost. Ta se o to víc zkrátí, pokud románek proběhne během dovolené v zahraničí. Ani se nesnažte si namlouvat, že zrovna vy jste jeden případ z milionu, kdy láska hory i moře přenese. Prostě do toho od začátku musíte jít s vědomím, že jde o krátkodobou záležitost, tudíž se snažte ze všech sil si ohlídat svoje city a nezamilovat se. Užívejte si exotiku, romantiku i skvělý sex, nezkoušejte ale plánovat budoucnost ani se pouštět do láskyplných vyznání. A pokud se do nich začne pouštět on, zastavte ho.

Pokračování 3 / 5

Nepouštějte si ho k tělu

Letní poblouznění má být zážitek, který vás naplní a možná na něj budete celý život vzpomínat, ale nebudete se k němu vracet ani se kvůli němu trápit. Aby vaše léčba z letní lásky proběhla co nejméně bolestně, je potřeba, abyste si svého vyvoleného nepouštěla k tělu. Není to myšleno fyzicky, ale nezkoušejte se mu svěřovat se svými sny, touhami a životními trablemi a ani nechtějte po něm, aby to dělal on. Čím hlouběji se poznáte, tím těžší pak pro vás bude loučení.

Pokračování 4 / 5

Vymažte kontakty

Možná máte pocit, že jste se opravdově zamilovala, že jsou vaše city opětovány a že vztah na dálku prostě musíte zvládnout. Možná vás v tom utvrzuje i vaše letní láska. Vezměte ale rozum do hrsti a na chvilku se zamyslete. Chtěla byste se vy stěhovat za ním? Nebo on za vámi? Jak by asi vypadala vaše společná budoucnost? Vidíte samou mlhu? V pořádku. Letní lásky totiž většinou žádnou budoucnost nemají. Proto nemá smysl protahovat agónii. S letním miláčkem se rozlučte jednou pro vždy, vymažte jeho kontakt z telefonu i sociálních sítí a uchovejte si pouze své vzpomínky.

Pokračování 5 / 5

Zabavte se

I když se budete řídit předchozími radami, přece jen nejste stroj, a tak je dost pravděpodobné, že s vámi návrat do reality přece jen trochu zamává. Obzvlášť, pokud se vaše letní láska odehrála v krásném prostředí u moře a vy se vracíte zpět do šedého města a do kanceláře. Je tedy dost možné, že vás během prvních týdnů občas zabolí u srdce a při pohledu na společnou fotku ukápne slzička. Snažte se proto zabavit se s přáteli, prací, sportem a svými koníčky. Jak již bylo řečeno, letní lásky bývají krátké, a stejně tak netrvá moc dlouho se z nich dostat!

Doporučujeme

Články odjinud