Jak skvěle dochutí rybí filé kousek másla. Bezva tip na rychlý oběd

29. 3. 2021
Jak skvěle dochutí rybí filé kousek másla. Bezva tip na rychlý oběd
Mražené filé si asi každý pamatujeme ze školní jídelny. Ne vždy chutnalo vábně a skvěle. Ryby jsou ale zdraví prospěšné, proto se pojďme inspirovat receptem pana Cuketky a udělejme si tak nejlepší tresku, která se skvěle hodí k bramborům, salátu nebo jiné příloze. Celý postup najdete na videu v úvodu článku.

Filé nejprve umyjte a usušte a poté použijte ingredience, které jsou uvedené ve videu.

Budete potřebovat:

  • 800 g filetů z tresky
  • 4 lžíce hladké mouky
  • sůl
  • 2 lžíce oleje na smažení
  • 1 lžíci  másla

Postup:

  1. Tresku si z obou stran osolíme a poté ji obalíme v hladké mouce.
  2. Na pánvi si rozpálíme olej a přidáme filety obalené tresky. Po usmažení z obou stran do zlatova přidáme máslo a necháme ho vsáknout do filetů.
  3. Podáváme s bramborovou kaší či salátem.
Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Milí Vodnáři, víkendové radovánky se ponesou v duchu pohody a skvělé zábavy. Musíte však skloubit své koníčky a spotřebami rodiny. Není možné se přestat starat a zanedbávat své povinnosti.…