Jak vybrat opravdu kvalitní, dobrý jogurt?

5 komentářů

Alena
3. srpna • 21:58

jogurty a různé ochucené smetanové krémy jsou pro mě veliké mňam

Jaja
25. července • 20:48

jogurty nejím, kupuji si pouze smetanové krémy s čokoládovou a vanilkovou příchuti

monada
2. července • 15:38

Já si myslím , že jogurt je zdravý ten co má kratší záruku Danone a ostatní s 1 a více měsíční zárukou jsou prostě chemicky upravené , aby vydržely. Já kupuji z Lídlu Pilos čistý nebo z valašska. Mají krátkou záruku a jsou husté né samá voda.
Paní , která měla trombozu tak zas jak velký jogurt jedla jestli 1/2 kg nebo malý . je možné , že měla sklony a ono ji to jen trochu pomohlo urychlit její problém . říkám všeho s mírou. Tyto články na rádoby výživu mám podezření , že si je nechávají psát jednou jezte maso , pak nejezte , Prostě to co zrovna potřebují prodat. Takže se nenecháme oblafnout a jíme na co má tělo chuť.Hezký slunečný den.

Jaromir123
2. července • 15:30

Reklama není zdraví ale o penězích.

šiška
2. července • 9:53

Teď koluje článek v PC " nejíst jogurty! Paní měla opakované trombózy a vyšetřením +rozbory se zjistilo že to má z jogurtů které denně konzumovala.Jogurty prý obsahují bakterie Corinbacterium k zrání v jogurtech.A tato bakterie prý způsobuje trombózy u lidí. A teď babo raď, jogurty přeci společnost uváděla jako velmi zdravé a důležité pro tělo! Hlavně ty Activia, jenom nejíst ty rádoby dietní s 0% tuku co jsou plné jen škrobu. Pes aby se v tom vyznal co je špatné a co zdravé.

Doporučujeme

Články odjinud