Jak vyléčit myomy v děloze: Bylinkami, sedacími koupelemi, pohybem a relaxací

6 komentářů

nika40
10. října • 10:48

RenataJane: Zaujaly mě ty bylinkové vložky. Můžete mi napsat, které jsou to konkrétně, prosím ? Zkusila bych to. Předem děkuji.

RenataJane
8. října • 16:10

Doporučuji bylinkové vložky,bylinky mají velkou sílu a myomy zmenšují.....

helza
4. října • 14:00

Teď koukám jako z jara. Můj příspěvek - ten první je z 24. 2. 2016. Ale stojím si za ním. Navíc, skutečně dobrý léčitel je zodpovědný a vždy svého klienta vede současně i k návštěvě lékaře.

Betyyna
3. října • 10:22

tyhle rady by snad měli zakázat... když si představím, kolik ženských je schopných na to naletět

manka
2. října • 15:00

Tedy četla jsem tady už hodně ptákovin, ale tohle je skutečně perla perel. Zřejmě už nezabírají vymyšlené příběhy tak se autoři rozhodli opisovat "cenné rady" z nějaké obskurní samoléčitelské knihy. Léčit myom bez lékaře je hazard, nic jiného.

helza
24. února • 8:53

Pěkně nebezpečnej článek. Zda je nutno myom chirurgicky odstranit, nebo to mastit alternativně, to musí rozhodnout lékař. Viděla jsem takové léčení, které skončilo úmrtím, protože myom se jako myom sice tvářil, ale byl to maligní nádor. Dnes, kdy jsou některé ženy schopné nechat si z preventivních důvodů odoperovat prsa, tak jiné budou riskovat, že to, co mají v děloze je rakovina a hojit ji bylinkami?????.....................................................................................................................................A větička "Myomy obvykle charakterizují odmítání sama sebe, odmítání své ženskosti a celkového ženského principu. " mě už úplně dostala. Sklon trpět myomy je dědičný, v rodinách jej mívají celé generace žen.

Doporučujeme

Články odjinud