Jak vytvořit plný dekolt?!

Jak vytvořit plný dekolt?!

Naše motto: Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned Vám můžeme ukázat, že tomu tak není, že je to práce hezká, zábavná, dovolí nám s našimi zákaznicemi prožívat jejich ženské příběhy a pomáhat je i částečně řešit radami z našeho oboru. Kdybych to měla říci jednoduše, prodávat spodní prádlo, to je život sám.

Někdy si s Martinou, mojí kolegyní říkáme, že kdybychom se zákaznic zeptaly: Chtěla byste se stát modelkou? Tak by jen menší procento dívek a žen odpovědělo, že ano. Ale jsme si jisty, že kdybychom se jich zeptaly: A chtěla byste dobře vypadat? Tak to by kladně odpověděla skoro každá, bez ohledu na věk, vzdělání i náboženství. To je totiž také jeden z důvodů, proč dívky a ženy vstupují do prodejny spodního prádla.

Včera jsme se v prodejně s Martinou opravdu zasmály, a tak Vám ten příběh dnes chci vyprávět a ještě Vám na příkladu vysvětlím, čemu se u podprsenek říká diagonální velikost. Včera byla neděle a to je v Bílé labuti spíše doba klidu než aktivního prodeje, a tak s Martinou přerovnáváme velikosti podprsenek a děláme takové ty vylepšující práce, na které není přes týden čas.

Po obědě vstoupila do prodejny dáma, s vizáží profesorky na vysoké škole a ve věku jak se dnes říká 50+. Šla rozhodným krokem přímo k pultu a rovnou nás seznámila se svou situací a svým požadavkem. „Děvčata, jsem před důležitým životním krokem, a proto jsem přišla za vámi do Bílé labutě do poradny. V květnu mi bude 60 let a v dubnu se budu vdávat. Celý život nenosím žádné podprsenky, ale na tu svatbu, chci vypadat dobře a dokonce více než dobře.“ Pak si rozepnula kabát, oběma rukama se chytla za prsa, zvedla si je nahoru a řekla: „Děvčata, potřebovala bych zdvihnout své akcie“.

Vyprskly jsme s Martinou smíchy, protože přirovnávat prsa k akciím nás nikdy nenapadlo, ale na druhou stranu, to přesně vystihovalo, co má dáma na mysli. Ujistily jsme jí, že jí její akcie skutečně stoupnou, a to za přispění dobře tvarující a kvalitní podprsenky.

Hned jsem vzala náš speciální metr (mimochodem, víte, že prodavačky spodního prádla mají speciální metr, který jim na druhé straně přímo označuje velikosti podprsenek?) a paní profesorku jsem změřila. Ideální velikost se pro ni ukazovala jako 90B. Zavedla jsem ji do kabinky a na zkoušku dala jednu podprsenku, abych ověřila, zda měření bylo správné.

Byla to podprsenka vyztužená, bez push-up tvarování s vyšším středem. Paní profesorka byla spokojena, ale nikoliv nadšena, ráda by, aby její dekolt více vyniknul. Tak jsem jí vysvětlila, že by mohla mít ještě jedno číslo podprsenky a to je 85C, je to přibližně stejně hluboký košíček, ale na menším obvodě. Takto posunuté velikosti se říká diagonální velikost.

Opticky v ní žena vypadá štíhlejší, neboť prsa jsou umístěna blíže u sebe a také to pomáhá vzhledu dekoltu. Tentokrát jsem jí vybrala podprsenku s mírným push-upem, který pomáhá také dotvářet dekolt.

Tentokrát byla paní profesorka nadmíru spokojena a chválila nám i naše internetové stránky, které ji přivedly do naší prodejny, pobavila ji tam pohyblivá kalkulačka správných velikostí podprsenek, kde je mimochodem moje fotografie ve spodním prádle, a spojení této kalkulačky s poradnou on-line.

A také vykládala spoustu dalších věcí okolo jejího zajímavého života i připravované svatby, byla vtipná a příjemná a tak jsme vlastně měly hezký den a doufáme, že ona taky.

Zdroj: www.podprsenky-poradna.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Případ divných prsou!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud