Jak vyzrát na slabou imunitu?

7 komentářů

evatr
9. března • 8:34

Znám...atb několikrát za sebou - to je zabiják imunity :(
Chce to vystoupit z kolotoče... laktobacily, vitamíny, odpočinek a relax.
Nakonec mi pomohlo odjet na hory (opustit smog v Praze), Preventan na imunitu a čaj s ostropestřce mariánského a řepíku. A už jsem několik měsíců naprosto ok ;)

beranek88
30. listopadu • 12:58

S hlívou ústřičnou jsem nejvíce spokojená od Imunitu. Beru ji poctivě a ob den i v tehle zimě chodím běhat, takže jsem byla co chvíli nemocná. Teď klepu se držím a pevně věřím, že to vydrží :)

Leonika
23. září • 15:03

Jedině Hlívou ústřičnou s českými bylinami, ta je super jak na imunitu, tak na trávení, kosti, zažívání, prostě na všechno :-)

Teerinnka
5. září • 10:58

Já na ni vyzrávám tím způsobem, že používám Hlívu ústřičnou 800mg s rakytníkem, babička na ni nedá dopustit a pořád mi to vnucovala, tak jsem se rozhodla si ji taky koupit a musím říct, že to je fakt dobrá věc, od té doby netrpím skoro vůbec na rýmu a lehké nachlazení. Neříkám, že nejsem občas nemocná, ale při změně počasí nemám aspoň ucpaný nos a nesmrkám.

Žanett
22. ledna • 12:39

Za mě určitě 5Prevemax. Jsem s ním spokojená už delší dobu a prozatím mě nezklamal,zabírá rychle a navíc jsem nic lepšího nejedla :)

Adinka22
8. září • 20:06

mě imunitní systém srovnala jedině hlíva ústřičná. S tou jsem naprosto spokojená, ted když se blíží podzim jsem sehnala ještě Hlívu 800, je nejsilnější a to mi vyhovuje. Chrání mě před nachlazením a celkově se cítím líp. Nedám na ni dopustit.

Dina.M
26. listopadu • 18:12

stres je asi fakticky to nejhorší, co může být. Ale je strašně těžké se s ním naučit pracovat. pořád někde slyšíme -" odpočiňte si, nepřehánějte to s prací, neprospívá to vašemu zdraví"- ale kdyby to bylo tak jednoduché... Osobně mi hodně pomáhá v tomto ohledu jóga. Ze začátku jsem chodila na kurzy a teď už ji praktikuji každé ráno než jdu do práce a cítím se o mnoho lépe.
Jinak na léky moc nedám, jen když jsem opravdu hodně nemocná... a to naštěstí nebývá už tak často. Ale dřív to bylo šílené!! Řekla bych, že mi i hodně pomohl wobenzym, který mi alespoň částečně srovnal imunitní systém.

Doporučujeme

Články odjinud