Jak zlepšit sólo erotické hrátky: Pozvěte diváka a zkuste víc hraček současně | Foto: iStock

Foto: iStock

Jak zlepšit sólo erotické hrátky: Pozvěte diváka a zkuste víc hraček současně

Ať už jste single nebo zadaná, sólo intimní hrátky mohou kdykoli zpestřit váš sexuální život. Díky nim totiž nejlépe poznáte své tělo i to, co se vám na milostném poli doopravdy líbí. Jestli však máte pocit, že vás naučené cesty, jak dosáhnout orgasmu svépomocí, trochu omrzely, je třeba to trochu okořenit. Čím si masturbaci můžete vylepšit?

Oblečte si sexy prádlo

Proč byste nemohla být svůdná jen tak sama pro sebe? Udělejte si radost a přichystejte si speciální atmosféru, ke které patří také sexy outfit. Oblečte na sebe něco pěkného a svůdného, třeba krajkovou košilku, body či prádlo. Dostane vás to do správně vzrušující atmosféry. Můžete si k tomu zapálit svíčky a pustit si příjemnou hudbu a sama se tak dostat do nálady, kdy se nažhavíte sama na sebe.

Proč se některé ženy za masturbaci stydí? Podívejte se na video, jaký názor má sexuoložka:

Pokračování 2 / 6

Přizvěte k akci diváka

Masturbace pro vás může být zároveň vhodnou předehrou. Pokud jste zadaná a nechcete ze svých slastných chvil svého partnera vynechávat, přizvěte ho, aby se na vás při masturbaci díval. Uvidíte, že ve chvíli, kdy dosáhnete vyvrcholení, bude partner vzrušený natolik, že bude následovat další, tentokrát oboustranné uspokojení během vašeho milování.

Pokračování 3 / 6

Zrcadlové hrátky

Posaďte se s lubrikantem před zrcadlo a pohrajte si se svými bradavkami. Naneste si na ně gel, a poté je zkuste masírovat. Fantazii se meze nekladou. Mačkejte je a štípejte, jedině tak zjistíte, co se vám opravdu líbí. Potom můžete postupně přejít na masáž vnitřní strany stehen až dojdete k vagině. Nebojte se podívat na své intimní partie zevnitř. Pozorujte také, co se vám v klíně děje při vzrušení.

Pokračování 4 / 6

Potěcha se třemi pomocníky

Vyzkoušejte hrátky ne s jednou erotickou hračkou, ale hned se třemi najednou. Zapojte do sebedráždění i svůj anální otvor a klitoris, znásobíte tak své vzrušení. Použijte hračky, které vám budou dráždit všechny tři oblasti najednou, pomocníka na dráždění klitorisu, pulzující vibrátor i anální kolík. Můžete si pomoci prostřednictvím polštáře, který všechny vibrující erotické hračky podrží na místě, a vy se tak budete moci věnovat klitorisu podle své fantazie.

Pokračování 5 / 6

Vyzkoušejte oddalovaný orgasmus

Chcete ještě více zintenzivnit svůj prožitek z masturbace? Vyzkoušejte metodu spočívající v oddalování orgasmu. Až si budete hrát sama se sebou, dostaňte se až na hranici vyvrcholení, a pak přestaňte. Váš následující orgasmus to oddálí, prodlouží a také značně zintenzivní.

Pokračování 6 / 6

Použijte víc lubrikantů

Pokud patříte mezi ženy, které pravidelně masturbují, pak možná vlastníte i některé erotické pomůcky. Zkuste mezi ně zařadit také více druhů lubrikantů a při dalších sólo hrátkách s nimi různě experimentujte. Na výběr máte z mnoha druhů vůní i účinků, jako je třeba hřejivý nebo hydratační lubrikační gel.

Doporučujeme

Články odjinud