Jaká je ta správná velikost penisu? Průměrná délka i obvod vás překvapí

Alča
11. prosince • 15:45

Asi je to vůči klukům co nejsou vybavení krutý, ale musím potvrdit že na velikosti opravdu záleží. Můj první kluk ho měl 13 cm a když budu upříná, panenství mě zbavil jen tak nějak napůl (vůbec jsem nekrvácela), bylo mi tehdy 16 roků. Po asi roce jsem využila příležitosti - byl to muž z xchatu a teprve s ním jsem poznala co to je opravdový divoký sex a cítit se jako žena, Bylo mu třicet a penis měl 23 a široký 6, zezačátku to opravdu bolelo (jednoduše řečeno natrhl mě a krev tentokrát trošku tekla) ale po čtvrthodině jsem už nevnímala nic než ten úžasnej pocit v sobě a jak mě tvrdě bral (jeho manželka prý na sex moc nebyla, dle jeho slov už dva měsíce nesouložil jen občas onanoval). Pamatuju si jak ho do mě tehdy asi po hodině zasunul úplně až na dno a prostě...bylo to! Holky pokud to čtete asi víte o čem mluvím když vás kluk poprvé vyplní až nadoraz, prostě jsem se mu vyklouzla a "něco" lepkavého mi z ní několikrát snad metr daleko vystříklo...teprve pak až za pár dní co jsem hledala na netu jsem pochopila že to byla ženské ejakulace, Tehdy jsem vůbec netušila že něco takového existuje. Schůzky s ním jsem několikrát opakovala a poznala tu totální rozkoš kterou dokáže dát pořádný veliký penis. On byl opravdu dokonalý milenec, ne jen po stránce velikosti. Pak ale přišlo rande s přítelem (o tom muži z chatu nic netušil, bydleli jsme daleko od sebe) a...prostě v pelíšku zjistil že je s ní něco v nepořádku, i já měla najednou úplně jiné pocity (to asi lze pochopit). A hlavně i když jsem se hodně snažila a tiskla ho tak mi občas z pochvy uletěly nějaké zvuky, což předtím nikdy s přítelem nebylo, tak nechápal...a prostě najednou bylo vymalováno...už delší dobu asi ale věděl že na tom není co do velikosti nejlíp (byla jsem jeho první holka)...nakonec jsem vyklopila pravdu a rozešli jsme se. Vystřídala jsem pak několik kluků (ne moc dobře vybavené ale zamilování bylo) a občas na chatu sehnala nějaký rychlý a pořádný sexík... Teď už jsem s posledním přítelem 3 roky a už ty "puběrťácké" potřeby randit s chlapama z chatu nemám, přítel mě plně uspokojuje (rozměry jeho vybavení říkat nebudu;). Takže závěrem...nesuďte co neznáte (holky) a kluci pochopte že každá holka je jiná...ale pokud už jednou nějakého vybaveného měla, průměrný moc šancí nemá, a podprůměrný už vůbec (pod 15 cm). Jediná šance je análek, ale to holka musí mít ráda (což třeba já teda nemusím)... Chápu že tenhle názor není populární a promiňte za upřímnost, ale stejný názor má i většina kamarádek (vím že to svým klukům nechtějí říkat). Kdyby na velikosti nezáleželo, tyto diskuse by se určitě nevedly a taky by asi tolik ženských potají doma neprovádělo s manžely tzv. FIST (příklad má kolegyně z práce).

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud