Jake Gyllenhaal a Jessica Bielová odešli z roztočeného filmu

Jake Gyllenhaal a Jessica Bielová odešli z roztočeného filmu

Nejnovější filmový počin režiséra Davida O. Russella, Nailed, se potýká se závažnými existenčními problémy. A vůbec není jisté, zda bude dokončen. Potápějící se loď totiž opustily hlavní hvězdy připravovaného filmu Jake Gyllenhaal (28) a Jessica Bielová (26) kvůli tomu, že producenti filmu hercům nezaručili, že dostanou za svou práci vyplacený honorář.

Herecká asociace The Screen Actor's Guild, která se postavila za poškozené herce, se nechala prostřednictvím svého výkonného ředitele Douga Allena slyšet, že nejen Gyllenhaal a Bielová se neukáží na filmovém place, dokud nebudou mít podepsané výplatní šeky. A ani herci ve vedlejších rolích již nebudou filmovat zadarmo.

"Produkce filmu Nailed nebyla schopna hercům doložit, že má na svých účtech potřebné peníze pro vyplacení honorářů. Dokud všichni nedostanou své honoráře nebo alespoň jejich část, nebudou pokračovat v natáčení, což přijde společnost za každý zmařený natáčecí den na stovky tisíc dolarů. Takže se hraje o čas," uvedl Allen deníku New York Times s tím, že pokud se film definitivně zruší budou herci požadovat nejen doplacení honorářů za již natočené dny, ale i náhradu škody za ušlý zisk.

Doporučujeme

Články odjinud