Jaké jsou baculky v posteli? Prý vášnivé!

Jaké jsou baculky v posteli? Prý vášnivé!

Vysoká, štíhlá jako proutek, nebo pořádný kus ženský „krev a mlíko“? Opravdu si myslíte, že víte, co se mužům líbí? Každý totiž rozhodně nechce modelku.

Robert je spolužák ze střední školy. Dnes je to muž v nejlepším věku, má 3 děti a žije ve spokojeném manželství. Byl ochotný vyprávět mi, jak prožíval sex s plnoštíhlou ženou.

Musím podotknout, že byl vždycky fešák. Vysoký, svalnatý chlap s upřímnýma a veselýma očima. Se seznamováním s dívkami neměl žádný problém. Právě naopak. Krasavice s postavami baletek se kolem něj točily dost často.

„Měl jsem pár známostí, než jsem potkal Evu, takže nemůžu říct, že bych byl nezkušený. Zatímco dřív si okolí mých partnerek téměř nevšímalo, tentokrát se to v naší partě rozkřiklo hned. Eva byla sice krásná žena, ale její postava byla velikosti XXL. Zatímco mně její tělo přišlo nádherné, viděl jsem, že pro ostatní to byla ,ta děsně tlustá ženská´. Jejích 90 kilo mi připadalo jako něco naprosto normálního, a navíc v mých očích velmi sexy. Zkrátka byla jako nadýchaná bílá peřinka,“ zasní se Robert.

„Vlastně to vyprávím někomu až teď, ale to nejkrásnější, co jsem s ní prožil, byl sex. Kdo to nepoznal, vůbec nepochopí, o čem mluvím. Její pevná stehna, kulaté bříško a plná prsa mě úplně fascinovaly. A ty její boky a zadeček!!“

„Eva svá kila navíc vůbec neřešila, nebo já to alespoň nepostřehl, a uměla si užít vše na plný pecky. Byla velmi vášnivá a smyslná, za své faldíky se nestyděla a já ty její kypré tvary zkrátka miloval. Navíc jsme si spolu kromě úžasného sexu užili v posteli i spousty legrace, protože Eva byla pohodářka. Spokojená, vyrovnaná a usměvavá.

A představ si, že nakonec ona opustila mě, protože se zamilovala do jiného muže. Je to už dlouho, a navíc moje žena by tohle neslyšela ráda, ale často si na ni vzpomenu. Můžu klidně odpřísáhnout, že po tom, co jsem poznal, jaký je sex s baculkou, bych žádnou čtyřicetikilovou miss do postele nechtěl. Už nikdy!!


Je víc než jisté, že každý muž má rád něco jiného. Ženy si ale většinou utvářejí nesprávný názor, který navíc podporují média, přehlídková mola a ženské časopisy. Kultu štíhlosti, který nás přesvědčuje, že bychom všechny měly nosit velikost oblečení 36, podléhá většina. Jenže geny nám to zařídily jinak a mnohá z nás si musí přiznat, že z ní prostě modelka nebude nikdy.

Muži sice obdivují na ženě, když o sebe pečuje a stará se o své tělo, ale posedlostí různými dietami, hlídáním váhy a neustálou sebekontrolou si nakonec partnery spíše odradíme. Vždyť je tolik chlapů, které z kyprých žen doslova šílí. A co vy, pořád si myslíte, že musíte zhubnout??

Doporučujeme

Články odjinud