Jaké nápoje se budou pít na královské svatbě?

Jaké nápoje se budou pít na královské svatbě?

Výrobce ginu Beefeater požádali svého experta na míchání nápojů, aby vyvinul nový koktejl, který by byl věnován následníkovi britského trůnu princi Williamovi a jeho snoubence Kate Middleton k oslavě jejich svatby.

A expert na koktejly vzatý Dan Warner připravil „Královský punč z Beefeateru“, který si prý 29. dubna mohou dopřávat nejen oslavující ve Velké Británii.

„Samozřejmě jsem myslel nejprve a především na tento šťastný pár, když jsem ho vytvářel. Pití punče představuje tradici, která vždy souvisela s oslavami královských událostí. Tak jako se nedávno znovu punč stal moderním a trendovým pitím dne, hodí se rovněž výtečně na oslavy s velkým počtem lidí. Je to výborný nápoj pro sledování královské svatby,“ komentoval Warner svůj nový koktejl.

Na Královský punč Beefeater je potřeba: • 2 díly ginu Beefeater London Dry • 1 díl aperitivního vína Dubonnet (královna Alžběta II. prý miluje gin a Dubonnet) • 1 díl pomerančového džusu („To je symbol svatby,“ tvrdí Warner.) • 2 díly čerstvé citronády • Angostura Bitter k dochucení

Servíruje se v obrovské nádobě, v punči se nechají plavat plátky pomeranče a citronu, mátové lístky a semínka granátových jablek. Punč musí být stále chlazený ledem. Vhodné je zmrazit dopředu dostatek plátků pomeranče a citronu a ty do nápoje přidávat.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Podle používaných přístrojů lze odhadnout, zda se k sobě hodíte!

Doporučujeme

Články odjinud