Jaké sluší ženám šperky? Ty pravé - diamantové. A mužům diamantové hodinky.

Jaké sluší ženám šperky? Ty pravé - diamantové. A mužům diamantové hodinky.

Jak zpívá Marilyn Monroe, Madonna a další, „Diamant je nejlepší přítel ženy“. Pro pány mají ale diamanty také své kouzlo, vlastnictví diamantů byl vždy znak úspěchu a přízně žen. Ponořte se tedy na chvíli do hlubin diamantů a nechte se jimi okouzlit.

Česká společnost Diamonds International Corporation – D.I.C. a.s. je originálním výrobcem luxusních diamantových šperků. Výroba takovýchto šperků probíhá ve vlastních dílnách, ve kterých pracují zlatníci a faseři s bohatými zkušenostmi. Každý šperk se nejdříve narodí jako myšlenka, poté se z něj stane 3D návrh a poté voskový model. Odtud je stále několik desítek hodin usilovné práce, než vznikne konečný dokonalý šperk. Předtím než opustí dílnu společnosti D.I.C. je každý šperk označen a podroben výstupní kontrole a zabalen do vlastních originálních krabiček společnosti.

Diamantové šperky dodávají pomyslnou korunu pro jakoukoli příležitost. Společnost Diamonds International Corporation – D.I.C. a.s. vám přináší mnoho druhů šperků pro různé životní radosti:

http://www.diamantovesperky.cz/kategorie/standard/earrings/">Diamantové náušnice: S diamantovými náušnicemi budete zářit nejen ve večerní róbě, či na svatební fotografii. D.I.C. vám přináší nepřeberné množství diamantových náušnic pro různé nevšední či každodenní nošení.

http://www.diamantovesperky.cz/kategorie/standard/rings/

http://www.diamantovesperky.cz/kategorie/watch/

V katalogu společnosti D.I.C. a.s. je zastoupena celá řada dalších šperků např. snubní a svatební prsteny, náhrdelníky, přívěsky, celé diamantové sety atd. Darování takového šperku je kouzelný okamžik, a proto je nutné učinit tak správným způsobem. „Diamant je skutečný originál, jež není možné nikdy a ničím nahradit. Tak jako je na vrcholu pomyslného žebříčku všeho nehmotného lidské zdraví, je v materiálním světě na samém vrcholu diamant,“ říká výkonná ředitelka D.I.C. MUDr. Jana Synková.

Na webových stránkách http://www.dic.as>www.dic.as naleznete kompletní katalog šperků.

O společnosti Diamonds International Corporation – D.I.C. a.s. Diamonds International Corporation – D.I.C. a.s. je česká, dynamicky se rozvíjející společnost, jejíž dceřinné společnosti se nacházejí na Slovensku, v Polsku, Belgii, Srbsku, Chorvatsku, Bulharsku, Rumunsku, na Ukrajině a v Hong Kongu. D.I.C. je členem i akcionářem Antverpské diamantové burzy Beurs Voor Diamanthandel. Veškeré diamanty jsou vybavené certifikátem nezávislé gemologické laboratoře. Společnost Diamonds International Corporation – D.I.C. a.s vznikla na přelomu roku 2005. Jejími hlavními aktivitami jsou výroba a prodej originálních diamantových šperků, investičních diamantů a velkoobchod s drahými kameny. Veškeré šperky pocházejí z vlastních dílen a jsou chráněné ochrannou známkou registrovanou v rámci celé EU, výrobní značkou D.I.C a puncovní značkou dle platné legislativy. Partnery společnosti jsou některé přední světové brusírny. Společnost spolupracuje s významnými návrháři a designéry, podílí se na charitativních akcích a napomáhá k utváření kvalifikovaného názoru na diamant. Více informací na www.dic.as.

Showroom D.I.C. Široká 15 110 00 Praha 1

http://www.diamantovesperky.cz>www.diamantovesperky.cz

Doporučujeme

Články odjinud