Jákl Vítová: Budeme mít druhé dítě!

Jákl Vítová: Budeme mít druhé dítě!

Začátkem srpna (5. 8.) přijde do kin první režisérský počin kaskadéra Petra Jákla (36), film Kajínek. Kvůli míře péče, kterou Jákl připravenému filmu věnuje, ho jeho zanedbávaná žena, rosnička Romana Jákl Vítová (31), nazývá jejich druhým dítětem.

"Holt máme k Sofince ještě druhé, filmové děťátko. Tentokrát rodí Petr a dost mu to trvá," posteskla si blonďatá televizní rosnička.

"Je to pro nás dost náročné období. Petr se v režírování skutečně zhlédl a na place tráví skoro všechen svůj čas," svěřila se Romana.

Plánují i skutečné dítě "Petrovu absenci doma jsme se Sofinkou rozhodně pocítily. Proto si ji také patřičně vynahrazujeme společnými aktivitami. Petra je mi líto, protože Sofinka je tatínkova holčička a určitě by s ní rád trávil víc času, než momentálně může," podotkla.

Kromě filmového dítěte plánují manželé v nejbližší době i to skutečné. "Rádi bychom Sofince pořídili sourozence. Jen to chce mít trochu klidu na zkoušení. Počkáme do léta, až bude po premiéře a věčných shonech. Odjedeme někam do tepla a snad i podruhé počneme," uzavřela s šibalským úsměvem Jákl Vítová.

ČTĚTE TAKÉ:
Eva Decastelo: Syn je manželův klon!

Doporučujeme

Články odjinud