" }
Jaký dárek pod stromeček? Levnější hypotéku s nižšími splátkami!

Jaký dárek pod stromeček? Levnější hypotéku s nižšími splátkami!

Nejen ti, kteří si každý měsíc lámou hlavu, jak zvládnout splácení svých dluhů a jak dlouho se jim to ještě bude dařit, si právě teď mohou nadělit k Vánocům krásný dárek. Levnější hypotéku s nižšími splátkami.

Úrokové sazby jsou v současné době na minimu, což je ideální příležitost refinancovat hypotéku či jiné úvěry, kterými jste financovali své bydlení. Wüstenrot hypoteční banka má pro vás speciální http://www.wuestenrot.cz/uvery/hypotecni/hypoteka-refin/?utm_source=Dama&utm_medium=PRclanek&utm_campaign=Partnerstvi" target="_blank"> Hypotéku Refin, se kterou vše zvládnete snadno a rychle bez zbytečné administrativy a bez zbytečných poplatků. Hypotéky nad 1,3 milionu korun můžete mít za 3,09 % ročně, když si sjednáte pojištění nemovitosti a životní pojištění, sníží se vám úrok na 2,89 % ročně. Pokud splníte podmínky pro EXTRA sazbu, budete mít Hypotéku Refin jen za 2,69 % ročně.

Jestliže jste si před 5 lety vzali dvoumilionovou hypotéku se splatností 20 let a tehdy běžnou úrokovou sazbou 5,1 % p. a., kterou nyní budete refinancovat http://www.wuestenrot.cz/uvery/hypotecni/hypoteka-refin/?utm_source=Dama&utm_medium=PRclanek&utm_campaign=Partnerstvi" target="_blank"> hypotékou Refin za 3,09 % p. a. a splácet dalších 15 let, zaplatíte ročně na splátkách o 20 000 korun méně.

Chcete-li ušetřit, vyřiďte si žádost o hypoteční úvěr právě teď, čímž si zajistíte výhodnou úrokovou sazbu. Úvěr můžete čerpat až v novém roce, nejpozději do 9 měsíců od uzavření smlouvy o hypotečním úvěru.

Vyřízení hypotéky je jednoduché a nebudete za něj platit žádný poplatek. Jako doklady k žádosti o hypoteční úvěr vám bude stačit původní odhad nemovitosti, několik aktuálních fotografií a čestné prohlášení o stavu nemovitosti. Nemusíte dokonce dokládat ani své příjmy, stačí jen čestné prohlášení, že jste schopni úvěr splácet.

http://www.wuestenrot.cz/uvery/hypotecni/hypoteka-refin/?utm_source=Dama&utm_medium=PRclanek&utm_campaign=Partnerstvi" target="_blank"> Hypotékou Refin splatíte celou zbývající dlužnou částku u původní banky, tedy i případné sankční úroky či poplatek za předčasné splacení úvěru. V rámci refinancování si můžete úvěr také navýšit a získanou částku použít třeba na modernizaci vašeho bydlení.

Pokud vás tíží drahé spotřebitelské úvěry, můžete je refinancovat formou http://www.wuestenrot.cz/uvery/hypotecni/hypoteka_na_cokoliv/?utm_source=Dama&utm_medium=PRclanek&utm_campaign=Partnerstvi" target="_blank"> Hypotéky na cokoliv. Až vám poradce zkalkuluje novou měsíční splátku, možná nebudete věřit svým očím, o kolik budete platit méně, a budete si tak v klidu moci užít radostné Vánoce.

Spočítejte si svou hypotéku

Na http://www.wustenrot.cz?utm_source=Dama&utm_medium=PRclanek&utm_campaign=Partnerstvi" target="_blank"> www.wustenrot.cz si můžete svoji hypotéku snadno http://www.wuestenrot.cz/kalkulacky/simulace-hypotecniho-uveru/?utm_source=Dama&utm_medium=PRclanek&utm_campaign=Partnerstvi" target="_blank"> zkalkulovat. Lépe ale uděláte, když se obrátíte přímo na poradce Wüstenrotu. Ten vám připraví již zcela konkrétní nabídku úvěru, která může být ještě výhodnější.

Kompletní nabídku hypotečních úvěrů najdete na http://www.wustenrot.cz?utm_source=Dama&utm_medium=PRclanek&utm_campaign=Partnerstvi" target="_blank"> www.wustenrot.cz.

Doporučujeme

Články odjinud