Jaký spalovač tuku si vybrat, aby byl efektivní?

Jaký spalovač tuku si vybrat, aby byl efektivní?

Téměř denně na trhu narážíme na nové a "osvědčené" produkty, které slibují snadný úbytek hmotnosti. Většina z nás za svůj život vyzkouší alespoň jeden takový produkt.

Jsou však všechny produkty na hubnutí účinné a efektivní? Poradíme Vám, jak si vybrat ten správný, který Vám efektivně pomůže dosáhnout požadovaných výsledků.

Na co je nutné při výběru spalovače tuků dbát, a co hraje klíčovou roli, je především složení a kvalita jednotlivých preparátů. Nejde pouze o jejich konkrétní složky, ale o jejich kombinaci, čistotu a především o jejich vzájemný poměr v tom kterém výrobku. Jednoduše řečeno. Na trhu můžete narazit na dva podobné produkty se zdánlivě podobným složením, ale ve skutečnosti se mohou výrazně lišit, ať už množstvím použitých ingrediencí, výrobní technologií nebo kvalitou použitých surovin.

Jak se ale v takovém množství produktů vyznat, když nejste zrovna vědec a farmacie není vaším hobby? Doporučujeme si vybrat produkt, který je na trhu dlouho a je tak dostatečně prověřen širokou skupinou zákazníků. Dalším kritériem by měl být původ a renomé výrobce, což by mělo ve většině případů zaručovat, že se tento produkt bude také opírat o skutečné vědecké poznatky a bude dostatečně bezpečný a efektivní.

Velmi důležitým kritériem při výběru spalovače tuku by ale měl být na prvním místě váš zdravotní stav. Stejně jako u jakýchkoliv jiných potravin, také u spalovačů tuku můžete narazit na určitá omezení, kdy daný výrobek není vhodné užívat. Vždy se tedy nejdříve ujistěte, že Váš zdravotní stav nebrání užívání konkrétního preparátu.

Samotný spalovač tuků není řešení Většina lidí si stále myslí, že na trhu nalezne zázračný produkt, který je zbaví nadbytečných kilogramů pouze tím, že si daný výrobek zakoupí a budou jej užívat. Bohužel tyto představy jsou zcela mylné a po prvotních negativních zkušenostech mnoho lidí od dalších investic do kvalitních spalovačů tuku odradí.

Spalovač tuku by měl být chápán jako jeden z článků skládanky, ve které by neměl chybět také pohyb a rozumně nastavený a pravidelný jídelníček. Zapomínat ale také nesmíme na dostatečnou regeneraci, kdy budeme odpočívat. V této kombinaci můžete očekávat výsledky, které Vás mohou skutečně velmi mile překvapit. Spalovače tuku jsou tedy dostatečně efektivní, ale pouze v případech, kdy jsou užívány vhodně a dle doporučení.

Jak se spalovače tuků mohou nejčastěji lišit a které doporučujeme? Spalovače tuku dělíme také dle toho, na jakém principu pracují. Nejčastěji můžete vybírat produkty, které pracují na bázi termogeneze nebo na bázi aktivních izomerů CLA. Každá varianta má své výhody a nevýhody a je určena pro odlišnou skupinu uživatelů.

Jako příklad za velmi dobře hodnocený spalovač tuků, který pracuje na bázi termogeneze, můžeme uvést například Hydroxycut Advanced. V každé dávce obsahuje přesnou dávku složky 1,3,7 –trimethylxanthin, která byla zkoumána v celé řadě vědeckých studií a u které bylo prokázáno, že může mít příznivé účinky z hlediska zvýšení energie a zrychlení metabolismu, což může napomáhat spalování většího množství kalorií, než pouze za pomoci dietního stravování a cvičení.

V kombinaci se směsí přírodních antioxidantů z Aceroly, Goji nebo Granátového jablka výborně doplňuje část vašeho zdravějšího životního stylu. Důležité je ale zmínit, že každá dávka obsahuje pro některé osoby poměrně vysoké množství kofeinu. V každé tabletě získáte přesně 100 mg této látky v nejčistší formě, což je množství ekvivalentní jednomu velkému šálku kávy.

Z tohoto důvodu není Hydroxycut Advanced vhodný pro osoby citlivé na kofein nebo osoby, které se léčí s vážnou nemocí nebo užívají nějaký lék. Pokud Vám ale kofein nezpůsobuje problémy a ani zdravotní stav není překážkou, může být tento spalovač vhodnou volbou. Za zmínku jistě rovněž stojí fakt, že jde o jeden z nejžádanějších spalovačů tuku v Severní Americe za posledních několik let, takže je dostatečně zákazníky prověřen. Prodáván je také téměř ve všech zemích světa a jeho výrobcem je přední společnost Iovate Health Sciences se sídlem v Kanadském Ontariu.

V druhém případě jako produkt pracující na principu aktivních izomerů CLA můžeme uvést produkt CLA Lean 1000 od Anglické společnosti Sci-MX. V tomto případě jsou aktivní izomery CLA - c9, t11 a t10, c12 získávány extraktem ze slunečnicového oleje. Produkt CLA Lean 1000 obsahuje jednu z nejvyšších koncentrací aktivních izomerů, u kterých bylo prokázáno, že mohou napomáhat snížit celkovou hmotnost tělesného tuku.

Mohou také působit jako prevence proti hromadění tuku v oblasti hýždí, na stehnech a bocích u žen a v oblasti břicha u mužů, což jsou nejčastější a nejproblémovější partie. Konjugovaná linoleická kyselina rovněž napomáhá zvyšovat podíl čistého svalstva a zlepšit tonus svalů. Výhodou produktu CLA Lean 1000 může být také fakt, že neobsahuje žádné stimulační látky, takže může být vhodný i pro osoby, které jsou například citlivé na již zmiňovaný kofein.

Více informací k tématu diet a hubnutí můžete nalézt také na: www.fitness24.cz

Doporučujeme

Články odjinud