Jakým ženám muži nejčastěji zahýbají? Těchto 5 typů partnerek je v ohrožení!

5 komentářů

Realista
25. března • 19:17

Nebylo by kratší napsat,že muži zahýbají všem typům žen? Důvod se vždy najde,taková je doba- sobectví,bezohlednost, sebestřednost,uspokojování jen svých choutek. A těch pár zajímavých statistik,jako třeba že nevěrník nesnese, když mu jeho partner oplatí stejnou mincí a hned se mstí nebo hroutí,je jen málo. Musíme si zvykat na novou dobu,založenou na první signální soustavě-pudy,instinkty,reflexy,jako každé zvíře (viz názory "žádné zvíře není monogamní"). Žádné zvíře nevymyslelo počítač,nepostavilo Eifelovku,sex. atd. Ale to už je druhá signální soustava-řeč, myšlení,vůle,emoce, plánování,touha poznávat.. A to se nenosí,to dá námahu.Tak do toho,sex je náš,víc než to nedokážou.

Maruška
23. února • 12:18

No, tak mně z toho vychází, že je určitě fajn pořídit si dítě. Většina žen děti chce. S manželem to vidím černě. Každá jsme nějaká a z článku je jasné, že vyhovět není prakticky možné....

sněhulák
22. února • 8:29

Se ženami to je prostě složité. Při randění s vámi chodí na fotbal, hokej, popíjení s kamarády, sex kdykoli se zamane, aby vám to po svatbě mohla rázně zatrhnout. Sežeň si na to nějakou jinou, říkala mi po pár letech a když jsem si našel, začala se rozvádět. Naštěstí nynější byla výhra do loterie.

martin19
22. února • 7:42

A když máte doma takovou pět v jedné tak se tomu říká feministka.

Liana
22. února • 18:14

@martin19: Tu jste si opravdu neměl brát, chyba

Doporučujeme

Články odjinud