Jan Révai je oblíbená bestie

Jan Révai je oblíbená bestie

Herecká a muzikálová hvězda Jan Révai (33) si vyšla se svou stálou přítelkyní na premiéru filmu Ireny Pavláskové Bestiář.

"Samozřejmě, že mě zajímalo, kdo je vlastně opravdová bestie. Někdy muž, někdy žena. V tomto filmu je to o něčem trochu jiném, ale třeba v televizním seriálu Velmi křehké vztahy, bývalých Rodinných poutech, hraji přece pořád bestii.

Nepřetržitě už ve třetí řadě. Moje postava se vůbec nezměnila, ani trochu nepolepšila. Můj inženýr Krátký jde stále jenom po penězích a kariéře. Ale uvědomil jsem si, že jsem tou mužskou bestií v seriálu vlastně sám. Ostatní bestie už jsou tam samé ženy. A těch je tam přece jen víc než jediná postava inženýra Krátkého," směje se Jan Révai.

Jednou z těch potvor je Dana Morávková jako Andrea. Přesto právě oni dva patří k těm nejoblíbenějším hrdinům tohoto seriálu.

"A proto také nyní spolu připravujeme hru pro dva herce, jmenuje se Milion liber a budeme ji nejprve hrát v litvínovském divadle. A pak to bude pro nás krásná zájezdovka, plná emocí a zvratů. Oba se na ni moc těšíme. A podle zájmu v jednotlivých českých městech nejsme sami, těší se na ni i diváci," raduje se Jan Révai.

Je na roztrhání "Jinak můžu říct, že teď žiji v jednom frmolu. Zkouším totiž tři divadelní hry najednou," říká Jan Révai. "Připravuji se na Gazdinu robu v Divadle Pod Palmovkou, budu hostovat ve West Side Story v ústeckém divadle a pak budeme hrát Milion liber s Danou. Do prázdnin nemám - kromě své přítelkyně - už vůbec na nic čas."

Doporučujeme

Články odjinud