Jan Saudek: "Mou ložnicí prošly tisíce žen, některé mi i vyhrožují!"

Jan Saudek: "Mou ložnicí prošly tisíce žen, některé mi i vyhrožují!"

Slavný fotograf, malíř a milovník žen kyprých tvarů fotograf Jan Saudek (73) přiznává, že jeho ložnicí prošlo obrovské množství žen. Žádné záznamy o svých milenkách ani statistky o tom, kolik bylo blondýn či brunetek, si ale nikdy nevedl. Štíhlý, osminásobný otec, který očekává na přelomu roku narození dalšího potomka, přitom moc nechápe, co na něm ženy vidí.

Jan Saudek s přítelkyní Pavlou Hodkovou

"Mám velikost nohy 38,5 a po všech stránkách jsem asi nejdrobnější ze všech mužů. Mým dámám to ale nevadí. Dokonce jsem slyšel, že se povídá, že když šel jistý chlapík přihlásit velikost svého pohlaví do Guinnessovy knihy rekordů, tak se vrátil s nepořízenou. Strašně prý nadával a vykřikoval: ´Zase mě ten Saudek předběhl!´" vypráví fotograf se svým typickým humorem. Díky tomu, že na sex nikdy nezanevřel, je podle svých slov ve vynikající kondici. Přestože žije se svou partnerkou Pavlou Hodkovou (27), ženy ho nenechávají na pokoji.

"Dokonce mi i vyhrožují a spílají. Měl jsem na telefonu záznamník, ten jsem musel zlikvidovat. Byl neustále plný vzkazů a nevybíravých nadávek od dívek a žen. Jedna mi dokonce pravidelně několikrát denně vyhrožovala, že když k ní večer nepřijdu, tak se oběsí," kroutí Saudek nechápavě hlavou. Proto si pořídil mobilní telefon, který ale zvedá jen zřídka. A esemesky vždycky večer vymaže.

Jeho partnerku Pavlu Hodkovou prý ale nechávají Janovy avantýry v klidu. "Co jí také zbývá? Já už asi jiný nebudu. Představte si, že se mi před časem nabídla asi pětadvacetiletá dívka. Říkala mi: ´Byl jste s mou maminkou, babičkou i tetou, teď jsem na řadě já.´ Ona se mi ale zdála taková divná, věděl jsem o ní, že krade po obchodech, tak jsem se z toho nějak vykroutil," říká Jan Saudek.

Doporučujeme

Články odjinud