JANA (34): Čekám dítě, ale nevím, zda bude otcem manžel, nebo jeho syn

Anonymizovaný
15. června • 1:27

1) mlcet o nevere
Ja si myslim ze by dama mela o nevere mlcet, ale nejen to.
Myslim, ze by bylo fer, aby to k tomu mlceni jeste manzelovi alespon jednou tydne kompenzovala v jejich milostnem zivote, alespon dokud bude manzel moci.
A ne ze ji bude porad "bolet hlava" z nejakych moralnich vycitek, schovavanych za vymluvu ze je tehotna.
No a samozrejme partnersky vztah je vzajemny - takze i ona by mela mit pravo si alespon jednou tydne rict co ji udela radost - i kdyby to byla jenom masaz nohou.2) (ne)rici mazelovi
Co se tyce ditete - souhlasim s tim nazorem ze otcem je ten kdo dite vychovava. Sve deti mam rad jako otec sve deti - at uz jsou biologicky moje nebo ne. Narodily se cernovlase, ted jsou blondate, po kom maji oci a pusu ... no kdyz rikate tak teba po me babicce. Je to jedno. Rad verim ze jsou biologicky me. Dozvedet se, ze deti nejsou moje, nebo ze hrozi ze nejsou moje, muj vztah k nim to asi nezmeni - jenom se asi strasne naseru na manzelku a dost pravdepodobne s ni uz nebudu chtit zit.Jestli je to manzel koho dama miluje a jestli on ma byt otcem tomu diteti ... nicemu nepomuze kdyz se dozvi ze neni/nemusi byt biologickym otcem.Manzel by sve prostredky pravdepodobne rad utratil za sveho potomka jako za vnouce. Stalo se, stalo, tak co uz.
3) (ne)rici milenci
Tezka volba. Co az se jednou s tatou pohadaji nebo opiji u hokeje - nerekne mu to?4) (ne)udelat si testy
Rekneme, ze chce zustat s manzelem a aby manzel byl otcem.
Pomuze necemu vubec delat si geneticke testy a znat odpoved?V pribuzenske linii by opravdu musela delat testy jak otci tak synovi.
Od manzela asi geneticky material prilezitostne muze ziskat - kazdej se obcas rizne pri krajeni cibule. Ale od syna v zahranici to asi bude horsi - aniz by provalila na co to potrebuje.Osobne si myslim ze pro nastavajici matku je otazka kdo je otcem zajimava jenom do chvile, kdy se to mimco opravdu narodi. Vyplaveny hormon oxytocin pri porodu / po porodu s matkou stejne zamava natolik, ze bude uplne jedno kdo je biologickym otcem. Mozek se ji stejne prepne do modu "postaraj se o dite stuj co stuj". Kdo u ni bude stat pri porodu (a sestinedeli) a bude schopen se o dite alespon nejak postarat, ten bude otcem, i kdyby to mel bejt bezdak Franta.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud