JANA (45): Můj bývalý muž mě stále přitahuje, i když už mám přítele

7 komentářů

farah.farah
5. února • 15:56

Zebruška: já tomu že neví rozumím myslím, že možná i proto že ona nebyla ten, kdo vztah ukončil v sobě nemá tu tlustou čáru a spíš jen respektovala jeho rozhodnutí, ale ono takové to vědomé chci nechci nebývá vždy v souladu s tím co chce ten náš iracionální zbytek.:D

Zebruška
5. února • 13:29

Myslím, že by si paní měla nejdřív pořádně rozmyslet, co by tedy vlastně ráda - být s ex nebo s novým partnerem? To, jak se zdá, pořád v sobě nemá vyřešené. Chtěla by vlastně svého ex zpátky nebo by chtěla ho mít občas jen jako milence? Sama váhá mězi oběma variantami (což jasně čiší z toho, že píše každou chvilku něco jiného - hned se jí zasteskne po rodině, jak byla dřív, a chtěla by se k ex přitulit, hned ho zas nemiluje a je šťastná s novým přítelem). Až si to ujasní nejprve sama pro sebe (tj. důkladně si představí obě varianty a zváží je), tak může začít přemýšlet, co bude dělat dál. Taky je otázka, jestli by ex měl zájem se vracet k rodině - koneckonců to byl on, kdo dal impulz k rozvodu kvůli nové partnerce.

farah.farah
5. února • 10:26

No přijde mi, že se rozvedli zbytečně že místo aby zkusili oživit to manželství šli snažší cestou najít to nkde jinde. Jestli mezi tím nevznikly někde další děti, tak se mohou k sobě vrátit....pokud by samozřejmě oba chtěli. Nevím, když se znají takové roky a není tam hořkost z rozchodu, tak nevidím problém v tom třeba v žertu naznačit že se mi pořád jako chlap líbí a uvidí co se bude dít.

Mata69
4. února • 23:57

Fungovali jako rodina perfektně, ale chtěli od života víc....no....dobrý....tak to mají ne?

Mata69
4. února • 23:56

modrodolka: třeba se chtěl nechat někde rozvážet a ona to nepochopila a tak se rozvedli ;-)

Zaz
4. února • 22:04

Tak nevím, chtít od života víc, když vztah ochladne, ve kterém jsou děti, je sobectví.

modrodolka
4. února • 19:17

pro toho, kdo článek psal: rozvézt můžete akorát třeba pizzu, s manželem se může někdo rozvést.

Doporučujeme

Články odjinud