JANA (45): Roky jsem netušila, že má můj manžel druhou rodinu

6 komentářů

Anonymizovaný
19. června • 15:10

Začala si žít svůj život,nevadilo jí že není celý víkend doma,nezajímalo ji kde je,a pak je překvapená že si pán žil taky svůj život.No jo,člověk nemůže mít všechno,že.Napíšu tu ale příběh který je z dávnější doby,a tak se na něj musí taky nahlížet..Moje maminka znala z práce paní,velmi hezká dáma,krásně a kvalitně oblékaná,v době komunismu věc ne tak obvyklá,vše z Tuzexu.Paní neměla děti,manžel prý je nechtěl,prý si vystačí sami dva.Cestovali na zahraniční dovolené,měli krásnou vilu.Paní mrzelo že nechce děti,ale velmi dobře se vdala,manžel byl ředitel významné firmy ,takse přizpůsobila a smířila s tím že nemají děti.Pracovně se pak cesty obou žen rozešly,maminka odešla do důchodu.Po mnoha letech jednou náhodou paní potkala,paní naprosto zdrcená,vyprávěla že právě jede od soudu.Manžel zemřel a paní se přihlásily tři dospělé děti,o kterých neměla ani tušení.Děti si manžel pořídil na svých služebních cestách.
Jak říkám,člověk nemůže mít vše.

Anonymizovaný
18. června • 20:30

ty příběhy jsou čím dál tím blbější a blbější. už jsem tu dlouho nebyla, ale zase mi ta slátanina připomněla, proč jsem to přestala číst.

Rambíša
18. června • 16:01

Ani se mi nechce k takovému výcucu nic psát,fujtajbl ubohýýýý!

Mata69
18. června • 11:16

Jinak když odhlédnu od časových nesrovnalostí (řekla bych vyloženě nesmyslů), tak sdělení paní, že si jí manžel nevážil bych otočila - nevážila si především ona sama sebe. Koneckonců přiznala, že nebyl ani nežný, ani neměl zájem o rodinu - ale jí se z něj podlamovala kolena, i z jeho majetku. A jestliže celý roky nepátrala po tom, kam chodí, kde je celé víkendy, tak pak je fakt divné, že byla celá udivená z toho, že vede dvojí život.

Mata69
18. června • 10:56

Někdo je hodně schopný, mít tři děti a navíc odrostlé už v patnácti, v tom věku začít i podnikat (asi na cizí živnostenský list že?) a pak si vůbec nic nedělat z toho, že manžel není cely víkend doma a hrozně se divit, že má o pár set metrů dál druhou rodinu.

Anonymizovaný
18. června • 8:36

Podle titulku je Janě 45 let. Sametová revoluce byla před 30 lety, takže Janě bylo tehdy 15 let. Ovšem podle článku měla už tři odrostlé syny a mohla se pustit do podnikání. Přátelé, vážně neumíte v redakci "do pěti počítat"? Když opisuju, tak nenápadně. ]:-D Aby to kverulant čtenář tak snadno nepoznal.

Doporučujeme

Články odjinud