Jana (52): Manžel si našel milenku, teď s ní čeká dítě. Rozvod nechce

farah.farah
18. září • 17:04

No nevím, já mám pocit že ten vztah na tom nebyl dobře už dlouho a jen si paní maluje jakousi iluzi.chlawpovi chyběl sex ale nedokázali o tom spolu zjevně vůbec mluvit když j íto nedošlo a byla na tolik v šoku, že si našel milenku. A druhá věc je to, co mne na tom asi překvapuje nejvíc..přijdete na to že chlap má milenku a je to jen proto že má málo sexu.......vy máte dvě možnosti buď se pokusit nějak ten sexuální život zase oživit a milenku zrušit jako nepotřebnou a nebo kývnout na milenku..........a paní zjevně ani na sekundu neuvažovala o té první variantě že by mu vsexu vyšla víc vstříct a raději souhlasila s milenkou. A pak se diví že si ho mienka dost možná obtočilak olem prstu a zkusí jí ho přetáhnout, po tom co se rozvedla. Už jen to, že spolu spí bez ochrany je pro mne alarmující.....mi přijde jako elementární že když už milenka tak proboha s ochranou zvláště pokud dál občas se svou ženou spal. Mně se nelíbí přístup paní že je OK že sex nechce a nic s tím ani nezkouší dělat.jasně nutit se nejde ale jestli je to zvířenejma hormonama dík přechodu, třeba by jípomohly nějaký prášky a pod.ale přijde mi že nic nezkusia a vzala to že je to normální a manža se tomu má prostě přizpůsobit...mn prostě přijde že ten vztah není pevný ani dobrý a je jen o tom, že jsou na sebe za ta léta zvyklí, to ale lidi šťastnými nedělá. Jo a jinak asi jsem přehlédla věk té milanky v textu, nějak jsem si myslela že je věkově podobně jako paní ale pokud otěhotněla tak bude tak o 15 a více let mladší.......zajímavé že to paní nikde neřeší že má muž o tolik mladší milenku......že se tím necítila ohrožená v době, kdy mu na to kývla......protože faktu že tím pádem s ním může otěhotnět si musela být vědoma....no nic no opět vycucáno z prstu mi přijde.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud