Jana Paulová: Zedníček klesá do hlubin, já šplhám na vrchol

Jana Paulová: Zedníček klesá do hlubin, já šplhám na vrchol

Herečka a zpěvačka Jana Paulová (57) se vyžívá v adrenalinu. Nad jejími mimopracovními aktivitami mnozí kolegové jen kroutí hlavou. Jak Jana tvrdí, celý život je v neustálém poklusu.

Nemá moc ráda lenošení, a když to jde, vyráží na túry a za poznáváním. V lednu byla v Mexiku, kde prošmejdila, co se dalo, a letos chce ještě někam vyrazit. Kam?

"To vám opravdu neřeknu, protože to ještě sama nevím. Rozhoduji se běžně na poslední chvíli a taky výběr destinace nechávám osudu nebo atraktivitě nabídky," řekla Paulová, kterou Korzo s Pavlem Zedníčkem zastihlo na pražském Výstavišti, kde jako patroni zoo Mořský svět slavnostně uvedli do provozu novou prostorovou nádrž s úhlopříčným rozdělením s mořskými i sladkovodními tvory.

Jak přiznává, moře a jeho obyvatele také může, ale teď už spíše jen na talíři. Zatímco Pavel Zedníček je prý zdatným potápěčem, ona si občas zašnorchluje, omrkne, co se pod hladinou děje, a tím pro ni podvodní aktivity končí.

"To je pravda. Voda není úplně můj živel. Já mám ráda vzduch a výšky, a tak zatímco Pavel klesá hlouběji a hlouběji, já raději šplhám na vrcholy," dodala Jana Paulová s pousmáním.

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová svádí souboj o post nejkrásnější nevěsty

ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami

Doporučujeme

Články odjinud